14 grymma basplagg för honom – som är på rea just nu

Basplagg är ett måste i garderoben. Just nu är många dessutom på rea – så passa på att uppdatera ditt utbud av kläder. Back to basic.


Basicplagg är underskattade. Det är ju faktiskt grunden till hela din garderob! Nu kan du fynda snygga kläder på rea. Här är våra måsten för den perfekta basgarderoben.


1. Chinos från Marccetti

Alla män behöver minst ett par chinos – och ett par svarta är alltid en bra start. Passar till allt. Både till vardags eller till mer formella tillfällen.

Passa på att fynda ett par hos StayHard med hela 30 procent rabatt. De blir dina för bara 489 kronor.

2. Pikétröja från Peak Performance

Ett mer formellt alternativ än den vanliga t-shirten. Sitter grymt bra på, men är också bekväm. Just nu kan du dessutom spara 301 kronor om du klickar hem den från Boozts crazy-deal-rea.

Du hittar dem här – för 299 kronor. 

3. Sweatshirt med diskret tryck

Finns det något mysigare än sweatshirts? Tror inte det. Sjukt snyggt att slänga på en skinnjacka, jeansjacka eller en cool bomberjacka.

Den stilrena tröjan finns hos StayHard för det grymma reapriset 279 kronor.

4. Stilig skjorta från Tommy Hilfiger

Skjortor behöver inte bara vara till fina middagar och viktiga möten – det fungerar minst lika bra till vardags.

Här är en lyxig skjorta från Tommy Hilfiger som du kan fynda för bara 499 kronor. Du sparar alltså 501 kronor. Hur bra är inte det? Finns i fyra olika färger.

5. Alla behöver ett par svarta jeans

Man kan aldrig ha för många svarta byxor. Och varför inte skaffa ett till par i samlingen från Just Junkies? De finns att klicka hem just nu för 524 kronor.

6. Svart jeansjacka från Calvin Klein

Jeansjackor hör till sommaren – men de behöver inte alltid vara blåa. En svart går minst lika bra, och är nästan så mycket tuffare!

Den här jackan kommer från det populära märket Calvin Klein och finns att fynda just nu för bara 660 kronor. Med 40 procent rabatt sparar du 440 kronor.

7. En enkel t-shirt

Gråmelerad t-shirt från William Baxter – sjukt skön kvalité och passar bra till sommarvärmen. Med 30 procent rabatt kan du klicka hem den för 174 kronor.

8. Stickad tröja från Ralph Lauren

En stickad tröja är kanske inte det optimala för sommaren – men det är lika bra att fynda nu när de är nedsatta i pris med upp till 40 procent rabatt. Finns i en massa olika färger hos Boozt.

9. Calvin Klein-kalsonger på rea

2-pack boxerkalsonger – smal passform och stretch. Hur sköna kallingar som helst från det populära märket Calvin Klein. Finns att klicka hem från Stayhard – för  299 kronor.

10. Stickad tröja från Gant

Även Gants kända stickade tröjor är på rea – och finns för 974 kronor hos Boozt. Perfekt basplagg. Finns i flera olika härliga färger.

11. Jeansskjorta

Det här plagget har gjort comeback och blivit trendigt igen – matchas snyggt tillsammans med ett par enfärgade jeans eller chinos. 

Den här skjortan finns att klicka hem för 674 kronor hos StayHard.

12. Shorts till värmen

När vi slipper regnet är det dags att damma av shortsen – gärna ett par märkesshorts i alla möjliga färger. Du kan hitta dem här för bara 454 kronor hos Boozt.

13. Sköna mjukisbyxor

Det här är också ett måste i basgarderoben. I vilken garderob som helst egentligen. Hur skönt är det inte att dra på sig ett par mysiga brallor? De här är på rea med 25 procent rabatt – och finns hos StayHard.

14. En stilig kavaj

Lyxig kavaj från Hugo Bosspå rea just nu så att du sparar närmare 2 000 kronor. Sjukt grym deal! Kavajen är ett måste i garderoben – sjukt fint till alla formella tillfällen eller jobbet.

Fortfarande sugen på shopping? Missa inte heller de här andra snygga plaggen som är på rea hos Boozt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!