17 märkliga saker som du kan fynda just nu

Vissa saker vet man inte om att man vill ha förrän man ser dem. Så är det med sakerna i den här listan.


Den här listan är full med riktigt bra deals – kommer du igenom hela utan att klicka hem något?

1. Korvrost

Man har kanske aldrig riktigt känt behovet av att ha en rost specifikt för att rosta korv med bröd, men verkar det inte riktigt kul? Den här korvrosten kan du just nu köpa för halva priset här – ett riktigt kap!

2. Elektrisk skateboard

Har du varit sugen på att susa fram på en skateboard i sommar, men känt att det krävs lite väl mycket ansträngning att behöva sparka sig fram? Problemet är löst – för nu kan du klicka hem en eldriven skateboard som kan styras med en fjärrkontroll, till 67 procents rabatt.

3. Fyra fruktträd

Har du också fångats av växtgäri-rörelsen och blivit sugen på att odla? Nu kan du köpa fyra stycken fruktträd – äpple, plommon, päron och körsbär – som är perfekta både för trädgården och för balkongen. Här kostar de bara 499 kronor istället för originalpriset 799 kronor.

4. Svettpads

Det här kan bli en riktig livräddare under varma sommardagar. Det är små pads som du fäster på insidan av kläderna för att inte få svettringar. Sedan kan du bära vilken tajt, grå tröja som helst utan oro. Klicka hem dem här: 99 kronor för 40 stycken.

5. Derma roller

Det här lilla ansiktsverktyget må se lite obehagligt ut när man tänker på att syftet är att rulla de små taggarna över huden. Men det är faktiskt riktigt bra för att minimera rynkor, acneärr, pigmentförändringar och stora porer. Läs mer och klicka hem den här för bara 159 kronor.

6. De perfekta picknickglasen

De här glasen är ett måste till nästa picknick eller strandhäng. Det är alltså glas som går att vika ihop respektive vinglas i plast. Du kan klicka hem dem här, från 39 kronor beroende på antal.

7. Skoinlägg

Känner du ibland för att lägga på ett par centimeter på längden? Nu kan du göra det med de här bekväma silikoninläggen. Med dem slipper du till exempel att stå på tå under sommarens konserter! Här köper du dem med 75 procents rabatt.

8. Rengöring för sminkborstar

Det är viktigt att rengöra sina sminkborstar ofta för att inte få dålig hy. Det fastnar nämligen massor av bakterier i borstarna. Med den här silikonmattan, som har en antibakteriell funktion, kan du göra rent borstarna enkelt och skonsamt. Här får du två för 79 kronor.

9. Handgrip trainer

Vad är det här för märklig grej, undrar du kanske. Jo, det är ett träningsredskap för händer och underarm. Perfekt om du till exempel sitter mycket vid datorn eller för att motverka skador vid styrketräning. Här finns den att köpa riktigt billigt.

10. Rakförkläde

Den perfekta grejen för alla som rakar sig. Det här förklädet sätter du upp med sugkoppar på spegeln eller väggen framför dig och allt hår samlas praktiskt upp i påsen som bildas istället för att ligga och skräpa i handfatet. Här kan du köpa det för 79 kronor.

11. Ögonbrynskniv

Det här är ett väldigt bra alternativ till pincetten. Med "kniven" kan du enkelt korta ner håren och forma ögonbrynen som du vill ha dem. Här får du tre stycken till halva priset.

12. Bilkrok

Hur ofta önskar man inte att det funnits en krok i bilen där man hänga upp väskan, en skräppåse eller en påse med snacks? Speciellt när man ska åka långt. Just det får du med de här portabla krokarna, som du kan klicka hem här till 54 procents rabatt

13. Organizer 

Man kan också gå steget längre och slå till på denna organizer som blir perfekt för sommarens roadtrips. Ett av facken har till och med kylfunktion; det är ju annars alltid ett problem när man har med sig en dricka i bilen – den håller sig inte kall. Du hittar väskan här till 78 procents rabatt.

14. Dryckeshållare

Det här är helt klart de sötaste mugghållarna vi har sett – perfekta för poolpartyt! Du får sju stycken hållare med olika motiv för 129 kronor.

15. Krittavla

Den här tavlan är perfekt för dig som är lite glömsk; fäst den på väggen i hallen och skriv upp viktiga saker så att du alltid har koll på dem. Eller gå loss med kreativiteten! Tavlan är självhäftande vilket gör att den är superenkel att sätta upp. Du hittar den här.

16. Pest eProtector

Den här dosan sänder ut lågfrekventa vågor som skrämmer bort gnagare och insekter från ditt hem. Helt ofarligt och dessutom kostar den bara 99 kronor om du beställer den här – halva priset mot i butik.

17. Popcornskål till mikron

Har du någon gång tänkt på hur smidigt det vore att kunna poppa popcorn och sedan kunna veckla ut påsen till en skål? Kanske inte, men det vore det ju. Och nu kan du göra just det för bara 129 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!