14 populära märkessneakers – som du kan fynda riktigt billigt

Sneakers på rea – kan det bli bättre än så? Nu har du chansen att klicka hem sköna skor till kanonpriser.


Skor kan man aldrig ha för många av – och speciellt inte sneakers. Finns det något bekvämare skoval, som ändå går att matcha till allting? Här är våra favoriter på rean.

1. Adidas Stan Smith (Unisex)

Riktigt populära vita sneakers från Adidas. Just nu kostar de knappt 600 spänn! Ett grymt bra pris för ett par sköna skor.

2. Nike Air Max Thea (Dam)

De här skorna från Nike finns i flera snygga färger – färgglatt också! Och visste du att Therese Lindgren har flera par? Du hittar skorna billigast här.

3. Vans Old Skool (Unisex)

Vans är ett välkänt märke – och här är deras populära Old Skool-modell. Finns i flera roliga mönster och färger. 

4. Nike Air Max Tavas (Herr)

Det finns många olika varianter av Air Max – och alla har sin favorit. Här har ni en riktigt fin sko i samma serie. Här hittar du dem billigast.

5. Adidas Originals Superstar 80's (Dam)

Vi älskar hur denna klassiska sko har fått en snygg twist i form av en gulddetalj. Finns att fynda från 500-lappen – du hittar dem billigast här.

6. Nike Roshe One

Den här modellen är en av Nikes storsäljare. Många väljer någon av de enfärgade varianter, men de finns också i olika mönster. Klicka hem dam-modellen här – och herrmodellen hittar du här.

7. Adidas X PLR (Herr)

Modern design från Adidas med sina rena linjer och det tunna meshtyget. Sjukt bekväma och finns i andra färger om inte svart eller vitt är din cup of tea. 

8. Stan Smith i ny version (Herr)

Adidas-favoriterna i ny, uppdaterad version – Adidas Originals Stan Smith Primeknit. Sitter skönt på foten i det mjuka tyget – och finns i härliga pastellfärger. Som ljusrosa till exempel, hur fint?

9. Nike Tanjun (Dam)

Sneakers från Nike i simpel look. Luftigt designade och ger grymt stöd till foten. Det bästa av allt är att priset bara ligger på en 500-lapp!

10. Nike Juvenate

Just nu kan du fynda de här lätta skorna från 474 kronor. Sjukt bra pris för ett par sköna sneakers! Hålen på skons ovansida ser lite ut som en honungskaka – rolig detalj! Se alla butiker och jämför pris och färg här.

11. Puma Suede Heart Satin (Dam)

Har du sett sötare skor? Tror inte det. Flera kändisar har de här skorna från Puma, och matchar dem med gulliga outfits. Sen måste man inte ha satin-snörena om man hellre föredrar vanliga. Du hittar skorna här.

12. Nike Air Force 1 (Dam)

Nike Air Force 1 lanserades för första gången 1982, men flera år senare är de fortfarande lika inne. Tänk dig de här till sommarens brunbrända ben! Välj mellan krispigt vit eller becksvart. 

13. Nike Kashi 2.0 (Herr)

Nike Kashi är en lätt sko, gjord i skönt material som andas. Sugen? Just nu går de att fynda i olika färger från 479 kronorKap!

14. Adidas Neo Cloudfoam (Dam)

Som att gå på moln! Sulan formar sig efter foten – och hur intressant låter inte det? Snygga detaljer i metallic också! Här hittar du dem billigast.

Missa inte heller 26 galet snygga saker som är på rea just nu. Man kan väl aldrig få nog av rea, eller hur?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!