Tjejer älskar killar i grå mjukisbyxor – här fyndar du dem

Trender kommer och går – antingen älskar man dem, eller hatar dem. Här är den otippade favoriten som alla tjejer dreglar över.


Till en början var vi skeptiska – men det var man väl också över utsvänga byxor och volanger. Vad är det med det här specifika plagget som får alla att tappa fattningen? 

Det har kanske något att göra med hur perfekt det mjuka tyget lägger sig kring midjan – och hur skuggorna sedan kompletterar ljuset. Konturer liksom.

Det är något med precis grå mjukisbyxor som får en man att bli oemotståndlig. Säkert för att de ser så varma och ledigt mysiga ut.

Känner du någon som bara måste skaffa sig ett par gråa mjukisbyxor – eller vill du klicka hem ett par själv? Här tipsar vi om vart du kan hitta de perfekta paren, som snyggt hänger på höfterna. 

1. Gråmelerade mjukisar

Med justerbar midja sitter de åt över höfterna på ett riktigt snyggt sätt. Just de här brallorna kommer från Kvarn – som finns att hitta hos StayHard. De blir dina för bara 399 kronor.

2. Mjukisbyxor på rea

Just nu kan du fynda de här byxorna för 479 kronor hos StayHard. De är nedsatta med 40 procent! På bakfickan är det en liten uggla – rolig detalj som alla definitivt kommer kolla in.

3. Märkesbyxor

Till och med stora designers som Hugo Boss hakar på mjukisarna. De här är lite dyrare, men så värt det. Du hittar dem här hos StayHard för 959 kronor.

Läs även: Modetrenderna för 2020


Matcha byxorna med ett par snygga sneakers. Missa inte 14 märkessneakers som du kan fynda riktigt billigt här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!