17 snygga jumpsuits att bära istället för klänning i sommar

Jumpsuits är ju det perfekta plagget – byxor och topp i ett! Variera sommarklänningarna med dessa superfina jumpsuits.


Förutom vid toalettbesök är jumpsuits ett riktigt smidigt plagg. Här har vi samlat 17 av de snyggaste jumpsuitsen som finns att klicka hem just nu – från enfärgade, stilrena modeller till mönstrade med volanger. 

1. Prickig jumpsuit, Cubus

Prickigt är sommarens hetaste mönster och den här prickiga jumpsuiten med omlottskärning hittar du här för 299 kronor.

2. Ljus jumpsuit, Hannalicious x NA-KD

Den här byxdressen i silkigt material med trumpetärmar kommer från Hannalicious kollektion för NA-KD. Supersnygg till sommarens festkvällar! Du hittar den här.

3. Mönstrad jumpsuit, Gina Tricot

Den här blommönstrade jumpsuiten med volangdetalj finns att klicka hem här för bara 149 kronor.

4. Jumpsuit med omlottskärning, NA-KD

Den här jumpsuiten är en riktig färgklick, oavsett om du väljer röd eller rosa. Matcha till exempel med en snygg jeansjacka som på bilden. Jumpsuiten hittar du här.

5. Jumpsuit med blomprint, Samsøe & Samsøe

Vi får inte nog av fina spetsdetaljer, som ryggen på den här fina jumpsuiten från Samsøe & Samsøe. Den är just nu nedsatt med 40 procent och finns att fynda här.

6. Vit jumpsuit med spets, NA-KD

Den här vita jumpsuiten med spets är perfekt för att få till den där somrigt romantiska looken. Du hittar den här, nedsatt till 359 kronor.

7. Korallfärgad jumpsuit, BikBokDen här färgen passar perfekt till en snygg solbränna. Dessutom prickar den in två av sommarens hetaste trender  off shoulder och volanger! Du hittar den här för 299 kronor.Du hittar den här för 299 kronor.

8. Ljusblå jumpsuit, NA-KD

Vi älskar den härliga himmelsblå färgen på den här jumpsuiten! Den blir perfekt till stranden och med ett par klackar och lite smycken passar den lika bra till kvällen. Klicka hem jumpsuiten här.

9.  Randig jumpsuit, Ganni

Den här stilrena jumpsuiten kommer från superpopulära märket Ganni. Perfekt att ha på jobbet och roligare än de klassiska kostymbyxorna. Klicka hem jumpsuiten här – den är just nu nedsatt med 35 procent.

10. Elegant jumpsuit, NA-KD

En riktigt elegant jumpsuit med fint fall som passar bra till sommarens festligare tillfällen. Den kommer från NA-KD och finns även i rött för dig som verkligen vill göra ett statement. Du hittar den här.

11. Plisserad jumpsuit, Gina Tricot

Plisserat tyg sätter en twist på vilket plagg som helst, som den här svarta jumpsuiten i en annars enkel modell. Den finns att klicka hem här för 299 kronor.

12. Röd jumpsuit, NA-KD

Ett mönster som ger en tropisk känsla – perfekt till solsemestern. En stråväska och ett par espadrillos så har du looken klar! Här hittar du jumpsuiten. 

13. Jumpsuit i denim, Ralph Lauren

Känner du att snickarbyxan inte riktigt är din stil men ändå vill köra fullt ut på denimspåret? Satsa på denna snygga jumpsuit i denim med knyt i midjan. Den kommer från Ralph Lauren och du hittar den på rea här.

14. Jumpsuit med knyt

Den här heta jumpsuiten finns i två fina färger och har både en snygg urringning fram och korsad knytning i ryggen. Du kommer garanterat dra blickarna till dig! Jumpsuiten finns att köpa här.

15. Blåmönstrad jumpsuit, Minimum

Den här lediga jumpsuiten passar grymt bra till sommarens lediga dagar och häng på landet eller stranden. Den är gjord i mjukt och lätt material och har ett fint prickigt mönster. Du klickar hem den här till 40 procents rabatt.

16. Lila jumpsuit, NA-KD

Den här fina jumpsuiten med blommönster kommer från NA-KD och kostar 399 kronor. Du hittar den här.

17. Jumpsuit i sammet, Stylein

Den här fina jumpsuiten i sammet är väldigt stylish och funkar att bära både sommarkvällar och till hösten. Den kommer från Stylein och priset är nu sänkt från 2 499 kronor till 1 499 kronor – ett riktigt kap alltså!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!