KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

7 sjukt dyra herrklockor – för alla med för mycket cash

- 07/07/2017, 11:09

Sugen på att köpa något riktigt dyrt? Satsa då på en klocka! Snyggaste accessoaren, som definitivt piffar upp vardagslooken.

Det går att spendera helt sjukt galna summor på klockor. Och vem önskar sig inte en Rolex, till exempel? 


1. Rolex Day Date 40

Vad vore den här listan om inte Rolex var med? Alla drömmer om att äga en.

Den här skönheten har en prislapp på ett sexsiffrigt belopp – men det är ju värt det när klockan består av 18 karats roséguld och repfritt safirglas.

För just den här Rolex-klockans pris kan du i princip köpa en ny bil. Så frågan är ju om du ska lägga pengarna på ett nytt åk eller en lyxig drömklocka – om du väljer klockan kan du alltid använda ursäkten att du måste komma i tid. Du hittar Rolex Day Date 40 billigast här.

2. Patek Philippe Complications

Patek Philippe

Den glittrande Rolex-klockan här ovan är rena budgetköpet jämför med den här från Patek Philippe. Med ytliga finesser som platina, safir, läder och krokodil har den här klockan en prislapp med ännu högre siffror. 

Kolla in hur många miljoner den kostar här. Eller vad sägs som att delbetala 330 000 kronor i månaden för att göra det hela lite mer överkomligt?

För en extra touch visar den här klockan även månfas – vilket är så värt det för den som är rädd för håriga varulvar. Perfekt för dig som vill undvika de läskiga figurerna!

3. Hublot King Power 

Klocka från Hublot

Hublot grundades redan år 1980 och är kända för sina lyxiga klockor. Just den här klockan heter King Power Chromo – ett riktigt coolt namn för en tuff klocka.

Armbandet består av svart gummi. Det kanske inte låter så exklusivt, men resten av klockan kompletterar verkligen det. Det är bland annat 18 karat roséguld och platina som sätter priset – här kan du se vad den kostar. Inte så farligt, om man jämför med Patek Philippe.

4. IWC Portuguese

Klocka från IWC

Inte nog med att klockan är snuskigt dyr – så är det också en limiterad upplaga. Vilket kan förklara priset.

Hur som helst så ser den ganska simpel ut med sina arabiska siffror och bruna läder, men den är så mycket mer exklusivt än en såkallad vanlig klocka. Här hittar du den billigast (ja, vi menar billigast).

5. Klocka från Zenith Watches

Zenith Watches

Självlysande urtavla är grymt bra för dig som gillar att dyka – och det har den här klockan. Många andra klockor också, i och för sig. Men visst ser den lyxigt tung ut? 

Kolla in vad den kostar här. Det är ändå ganska lite, i jämförelse med övriga.

6. Audemars Piguet Royal Oak

Audemars Piguet Royal Oak

När till och med visarna blänker i roséguld vet man att det är en klocka med det lilla extra. Audemars Piguet Royal Oak har en riktigt tuff urtavla som definitivt kommer få dig och alla som ser klockan att titta en extra gång.

Den här klockan kostar ungefär lika mycket som en snabb sportbil – men en klocka är en så mycket bättre investering än en bil. Istället för att bilen tappar sitt värde för varje meter du kör, så har du en sjukt lyxig klocka på handleden som i princip behåller sitt värde livet ut.

7. Panerai Special Tourbillon GMT

Klocka från Panerai

I en limiterad upplaga på 30 stycken kan du vara säker på att få personer har en likadan klocka som dig. Den här klockan är alltså ett riktigt samlarobjekt – och kostar därför en hel del. 

Panerai är ett italienskt märke som grundades 1860 – genom tiderna har de haft ett samarbete med Ferrari, och för den här klockans pris skulle du kunna köpa en sådan bil. Så, återigen, bil eller klocka? Klocka såklart.

Missa inte heller det plagg som tjejer älskar att killar har på sig. Gråa mjukisbyxor! Läs mer om det här.