9 smarta grejer du behöver till din mobiltelefon

Undvik dålig batteritid med en powerbank eller ett batteriskal! Eller skydda telefonen med ett snyggt skal. Här är 9 riktigt smarta grejer.


Telefonen är ens käraste ägodel, iallafall för vissa. Det är iallafall en pryl i ens vardags, och det är väl klart att telefonen förtjänar lite smarta prylar!

1. Adapter till iPhone 7

Vill du lyssna på musik och ladda telefonen samtidigt? Ja, det är klart du vill! Om du har en iPhone 7 krävs en liten adapter. Just nu kan du fynda en eller två riktigt billigt här.

2. Marmorskal till iPhone eller Samsung

En av de hetaste trenderna när det kommer till inredning eller mobilskal – marmor såklart. Nu har du chansen att fynda ett marmorskal i fyra olika färger – till iPhone eller Samsung. Du hittar erbjudandet här

3. Tunn plånbok med avtagbart skal

Plånboksskal är så smidigt – för mobilen har du ju alltid med dig, och korten behöver du ofta. Samla allt på samma ställe och ha ändå möjligheten att ta bort telefonen från skalet. De finns i flera olika färger – du hittar det bästa erbjudandet här.

4. Förläng batteritiden med en powerbank

Ibland har man inte eluttag i närheten – därför är en powerbank riktigt bra för dig som är på språng. Men om du är ute i naturen riktigt mycket så kan en stöt- och vattentålig powerbank med soluppladdning vara grym att hänga på väskan. 

Med hjälp av solen kan du alltså ladda powerbanken, men såklart fungerar det lika bra med ett vanligt eluttag. Välj din favoritfärg och titta på dealen här

5. Håll telefonen på plats i bilen

Perfekt liten pryl för roadtripen – eller för dig som helt enkelt bara vill ha din mobiltelefon i bilen. Med den här dealen får du nästan 70 procent rabatt! Du hittar den här.

6. FM-sändare till bilen

Alla bilar har inte bluetooth-funktion eller inbyggda AUX-ingångar. Men det ska inte hindra dig från att lyssna på din favoritmusik i bilen! 

Med hjälp av en FM-sändare kan du alltså ansluta telefonen med en sladd, lyssna på musik och svara på samtal. Här hittar du de snygga FM-sändarna. Sjukt smidigt!

7. Slimmat mobilskal

Det här slimmade skalet finns till både Samsung och iPhone. Skalen har transparent baksida, men är också väldigt tunn. Det känns knappt som att du har ett skal på!

Just nu finns de att fynda i flera olika färger med 60 procent rabatt. Grym deal! Du hittar dem här.

8. Mobilhållare med sugkoppsfäste

Den här lilla hållaren är perfekt för dig som vloggar, eller helt enkelt bara vill se din GPS. Den fästs på framrutan, och sitter stadigt med hållarens sugkopp. Den är dessutom böjbar, vilket gör att du kan vinkla den hur du vill! 

Välj mellan ett 1-pack eller 2-pack här

9. Batteriskal till iPhone

Det här ultratunna skalet är verkligen en räddare i nöden. Här slipper du kablar och eluttag – det är helt enkelt ett batteriskal som laddar telefonen direkt du behöver. 

Finns till de flesta iPhone-modeller, och du hittar dem här i flera olika färger. 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.