12 par trendiga solglasögon – som inte ser ut som alla andra

Möt solen med stil i ett par unika solglasögon. Här är de som är riktigt inne just nu, och har unika detaljer och coola färger.


Även om vädret pendlar fram och tillbaka ska det inte stoppa dig från att klicka hem ett par snygga solisar. Här är flera par med utstickande färger, detaljer och modeller.

1. Gult är inte fult

Gula glasögon har blivit en riktig trendgrej – och visst är det snyggt! De sätter en färgklick på din outfit. Just de här är riktigt billiga, och blir dina för bara 199 kronor hos NA-KD.

2. Runda solglasögon i blått

Sjukt coola glasögon i silvriga bågar och blått glas – skulle bli hur fint som helst på en festival till exempel. De här kommer från Quay Australia och blir dina för 449 kronor.  

3. Ray-Ban Ja-Jo

Märket Ray-Ban är en riktig favorit när det kommer till solglasögon. Här är deras populära modell Ja-Jo, en rund look med färgglada glas.

Finns i flera olika färger, så du kommer lätt hitta minst en favorit! De blir dina för 1 449 kronor – du hittar dem här.

4. Solglasögon från Versace

Många drömmer om lyxiga märken och designers som Versace – och de här glasögonen är precis det. De kommer från Versace och blir dina för 2 270 kronor.

Med sin trendigt runda form är dem ett självklart val för sommaren. Du hittar dem här hos Boozt.

5. Spegelglas i guld

Guld går aldrig ut tiden – här är ett par riktiga snyggingar från Quay Australia som blir dina för bara 499 kronor. Spegelglas är inte bara sjukt fint, det är också praktiskt för att folk inte ska se vad du tittar på, och så kan de spegla sig i dina glasögon.

6. Round Colored Sunglasses

De här coola solglasögonen kan bli dina för bara 199 spänn hos NA-KD. Skulle bli hur trendigt som helst med en choker eller två, slitna jeans och sandaler. En typisk look för festivalen till exempel!

7. Phillip Lim i cool design

De här är lite dyrare i priset, men med tanke på den unika designen är det inte så konstigt. För 2 499 kronor får du ett par grymma glajjor från Phillip Lim. Du hittar dem här hos Boozt.

8. Prinsen av solglasögon

De här heter The Prince och kommer från det kända märket Le Specs. Du kommer se ut som en prinsessa i dem!

Finns i olika färger och glas, men alla har en cool effekt som gör att glaset speglar sig lite annorlunda i olika ljus. De blir dina för 799 kronor hos NA-KD

9. Tonade glasögon

För att vara riktigt unik kan du köra på tonade solglasögon – som de här som finns här hos NA-KD för 499 kronor. Blått glas som snyggt tonas ner till ett vanligt, genomskinligt. 

10. Eleganta glasögon i rosé

Du kommer se helt grym ut i de här glasögonen! Med sitt glänsande roséguld och spegelglas blir du riktigt fancy. Glasögonmodellen heter Fleur och blir dina för 499 kronor – ett riktigt bra pris för en elegant accessoar. Du hittar dem här.

11. Jimmy Choo

De här solglasögonen från Jimmy Choo andas klassisk Hollywood-glamour. Perfekt för en riktigt stylish tjej.

12. Lekfulla former från MiuMiu

För dig som inte är rädd att sticka ut är glasögonen från MiuMiu en riktig hit. Vad sägs om ett par fina hexagon-glasögon?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!