Så skaffar du en lyxig garderob på en budget: Plagg under 500-lappen
Så skaffar du en lyxig garderob på en budget: Plagg under 500-lappen - Foto: NA-KD

13 plagg som ser lyxigt dyra ut – under 500 kronor

Man kan inte köpa stil för pengar brukar man ju säga... Men går det att klä sig riktigt snyggt även med en liten budget? Svaret får du här!


De här budgetplaggen skulle lika gärna kunnat kosta betydligt mer!

1. Glittrig topp i trendig färg

Snygg transparent meshtopp i höstens trendfärg - röd! Perfekt att bära under en stickad väst. Du hittar den här för 199 kronor.

2. Trendigt i läder

Läder är ett riktigt lyxigt material och dessutom en av hösten 2020s stora modetrender. Bär den över en tunn skjorta med stora slag för extra trendfaktor. Shoppa för 349 kronor här.

3. Rutiga byxor

Unna dig ett par nya byxor! Vad känns mer lyxigt och klassiskt än hundtandsmönstrat? Spana in dessa från Gina Tricot för bara 499 kronor.

4. Festklänning med puffärm

Denna underbara festklänning känns både lyxig och höstig. Så snyggt att styla med ett par lårhöga läderstövlar och en lång kappa. Endast 399 kronor här.

5. Lilla designerkopian

Få saker känns så lyxigt som att addera en riktigt trendig liten väska till sin outfit. Denna populära miniväska påminner om Jacquemus kända miniväska som går för omkring 4 000 kronor. Men... den här kostar bara 249 kronor!

6. Beige kabelstickad tröja

Underbar kabelstickad tröja i snygg beige färg som ser riktigt lyxig ut. Tänk så snyggt till en pennkjol och oversize kavaj. Den kostar bara 299 kronor hos NA-KD.

7. Vit skjorta med cut-out

En vit skjorta med skräddade detaljer och trendig cut-out. Ett riktigt kap för en stilsäker höst! Shoppa den här för bara 399 kronor.

8. Skinnkjol med lyxig detalj

Lyxig skinnkjol i fejkläder som går att dressa upp till fest och dressa ned till vardags. Ett grymt plagg till höstgarderoben med andra ord! Finns att köpa hos NA-KD.

9. Stora solglasögon

Mmmm, göm dig bakom ett par riktigt stora solglasögon á la Hollywoodskådespelerska för ultimat lyx. Dessa kommer från Gina Tricot och kostar bara 89 kronor.

10. Dressade kostymbyxor

Ett par dressade kostymbyxor funkar precis lika bra till vardags som till fest. Finns i flera färger. Här hittar du dem för 499 kronor.

11. Svart satinklänning

Satin har alltid betraktats som ett riktigt lyxigt material och den lilla svarta klänningen är lika träffsäker nu som när den introducerades av Coco Chanel på 20-talet. Shoppa den här till vinterns alla fester!

12. Den vadderade dunvästen

Dressade ytterplagg i quiltat dun känns riktigt trendigt denna säsong. Vi älskar denna dunväst från NA-KD. Endast 499 kronor här.

13. Skor med klack

Lyxiga svarta skor med smal klack är ett tidlöst och säkert kort när det kommer till att höja lyxfaktorn på en outfit. Vi älskar dessa skor med spetsig tå. Endast 499 kronor hos NA-KD.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!