Våga mönstra i augusti – 15 plagg med härliga mönster

Låt inte mönster avskräcka dig – det är riktigt snyggt och får alla blickar att dras till dig. Här är 15 favoriter.


Var modig och våga mönstra! I mönstrade kläder alltså. Sommaren kanske börjar lida mot sitt slut, men det betyder inte att du behöver ge upp trendiga plagg.

Många är dessutom på rea just nu, vilket gör allting mycket roligare, och framför allt snällare för plånboken.

1. When life gives you lemons...

Ipan Top för 499 kronor / Ina Top för 599 kronor

Var inte rädd för ett helmönstrat set – det är hur snyggt som helst! De här tröjorna kommer från märket Aéryne. Sätt lite färg på vardagen.

2. Klarblå klänning

Rocka en himmelsblå klänning från Gina Tricot. Den blir din för 399 kronor. Blir riktigt snyggt barbent, men för kallare dagar går det lika bra med slitna jeans.

3. Romantiskt i blommor

Bloggaren Hannalicious gjorde en kollektion tillsammans med NA-KD – och den här tröjan är en del av den. Finns att klicka hem här för 399 kronor.

4. Mer blommigt

Blommigt är supertrendigt – och visst är det perfekt för sommaren. Men minst lika bra för den tidiga hösten, om man vill behålla sommarkänslan. Finns hos Gina Tricot för 249 kronor.

5. Djuriskt snygg kappa

Många rynkar på näsan och tänker på äldre damer när de ser leopardmönstrat – men gör inte det, och hur som helst ska inte det vara något negativt, för det är precis lika trendigt för oss lite yngre.

Hur grym skulle inte den här kappan vara till höstens kyla? Piffar upp vilken outfit som helst. Kappan finns att klicka hem från NA-KD för 899 kronor.

6. Croppad topp

Korta toppar matchas enkelt med högmidjade nederdelar. Den här toppen kommer från Gina Tricot och kostar bara 199 kronor. Med sin mörka basfärg under de färgglada blommorna passar den också bra till hösten.

7. Klänning från Tiger of Sweden

Den här klänningen är riktigt fin i verkligheten – det gröna mönstret gör ett statement i sig, och klänningen blir enkel att matcha med vad som helst. Du hittar den här för 2 299 kronor.

8. Mönstra i off-shoulder

Just den här toppen från Gina Tricot finns i flera olika varianter, för bara 249 kronor. Off-shoulder är riktigt fint när de bara axlarna syns.

9. Love Beast Set

Här är ett trendigt set från Reverse – shorts och topp i matchande mönster. Superfint för sommarens sista varma dagar – och augusti sägs ju vara sommarvärmens månad, så det är inte för sent än. Du hittar dem här – för 949 kronor.

10. Blommigt i vida ärmar

I sin figurnära passform och sköna tyg blir den här tröjan väldigt bekväm. Snygg till fest, men även vardag eller jobb. Du hittar den här för 199 kronor.

11. Rutigt

Den här skjortan är typiskt picknickduks-rutig – på ett bra sätt såklart. Den typiskt ljusblåa färgen är en klassiker på arbetsplatser och ser alltid riktigt propert ut.

Du hittar den snygga skjortan här hos Gina Tricot – för reapriset 99 kronor. Grym deal!

12. Sött i prickigt

En skjorta i en lätt ljusrosa ton och prickat – blir sjukt fint med ljusa jeans. Du hittar skjortan hos NA-KD för 699 kronor.

13. Blinka lilla stjärna

Den här toppen är på rea hos Bik Bok och finns just nu att klicka hem för bara en hundralapp. Hur härlig som helst med sin mörkblå bas och vita stjärnor. Du kommer se ut som en stjärna i den här tröjan!

14. Trendigt med cut outs

Med sina mörka färger är den här klänningen en säker kandidat för höstklädseln. Klänningen kommer från märket Trendyol och blir din för bara 699 kronor.

15. Ananas-shorts

Ananas är inte bara gott att äta, det är också ett snyggt mönster på kläder. Här är ett par shorts från Bik Bok som blir dina för reapriset 49 kronor. Kanonpris för mysiga shorts.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!