25 saker vi verkligen vill ha i augusti

Augusti och härlig sensommar är snart här – därför ger vi er en lista över saker som skulle göra månaden ännu lite bättre.


Ja, vi skulle njuta lite mer av augusti om vi hade sakerna på den här listan i vår ägo! Det finns ingen idé till att deppa över att sommaren snart är slut.

1. Grill

Grilla gillar man ju att göra på sommaren och det här är just nu svenskarnas favoritgrill – en Weber Master Touch.

2. Drönare med kamera


Drönare är inte bara en rolig leksak, utan också grym för att filma och fota ur coola vinklar. Kolla bara upp vilka regler som gäller för att flyga med drönare i ditt område. Här kan du köpa drönaren på bilden, som har en inbyggd kamera.

3. Uppblåsbar saccosäck

Den här uppblåsbara saccosäcken från Fatboy är perfekt att ha med sig till stranden eller till parken eftersom den inte tar någon plats och du inte behöver en pump för att blåsa upp den. Här hittar du den till bäst pris.

4. Radiostyrd bil

På sommaren, om man har turen och kan vara semesterledig, förtjänar man väl att leka lite? Till exempel med denna radiostyrda bil som verkligen ser ut som en riktig bil i miniatyrformat. Läs mer om den här.

5. En svalkande fläkt

Fläkt från Nordic Home Culture / Fläkt från Dyson

Augusti brukar vara den varmaste sommarmånaden och då kan en fläkt komma väl till användning. Den vänstra är en bra och enkel fläkt för under trehundralappen och den till höger är lite mer speciell. Det är nämligen en fläkt utan fläktblad – perfekt om nattsömnen störs av fläktljudet.

Grymt smart att haffa en redan nu, innan alla tar slut för att alla vill ha en.

6. Ljusslinga till trädgården eller balkongen

Man vill såklart sitta utomhus så länge det går, och med några fina ljusslingor på balkongen eller i trädgården blir det så mycket mysigare. Ljusslingan på bilden finns att köpa här för 229 kronor.

7. Amplar till växter

Flätad ampelAmpel i metall

En riktigt snygg inredningsdetalj är dessa hängande krukor. Den flätade kostar 99 kronor och den guldfärgade kostar 149 kronor hos Ellos.

8. Hoverboard

Glid fram på en hoverboard under semestern! Det är ju faktiskt riktigt kul. Den mest populära hoverboarden just nu hittar du till bäst pris här. They see me rollin'...

9. Solglasögon

Man kan faktiskt aldrig ha för många solglasögon – det finns alltid nya modeller att fylla på samlingen med. Här hittar du till exempel massor av Ray-Bans modeller till billigast pris.

10. Badring

Vi skulle gärna flyta omkring i denna mumsiga badring i poolen. Just nu blir den din för bara 99 kronor.

11. Liten högtalare

På sommaren är man ofta utomhus och på språng och vad passar inte då bättre än en liten högtalare som är enkel att ta med sig! Den här från Sonos har trots sin lilla storlek riktigt bra ljud. Klicka hem den här.

12. Fina glas

Drick sommarens sista svalkande drycker ur de här snygga och populära glasen från Iittala. Du hittar det bästa priset här. Riktigt snygga att ha framme också, i ett vitrinskåp till exempel.

13. Magic bra

När du ska ha ett plagg med bara axlar eller ett med öppen rygg uppstår alltid samma problem. Vilken bh ska man ha under, om man inte känner för att gå utan? Då är denna självhäftande bh perfekt, som är helt utan band. Just nu kostar den bara 99 kronor om du beställer här.

Den är också riktigt populär på Instagram, och visar grymma resultat på nöjda personer.

14. En ny parfym

FÖR HONOM

Den här parfymen är maskulin, varm och doftar bland annat av bergamott, basilika, ceder, tobak och neroli. Klicka hem den här.

FÖR HENNE

En modern klassiker med både citrus och blommiga noter – vad sägs om bland annat apelsinblomma, bergamott, ros, patchouli? Köp den här för 459 kronor.

15. Och en refillflaska till parfymen

När du ändå är igång, varför inte komplettera med en refill-flaska att ha i väskan när du inte orkar släpa med dig hela parfymflaskan? Perfekt när man ska resa, eller bara vill ha med sig en skvätt parfym i väskan. Den kostar endast 0 kr (+ frakt) om du klickar hem den här.

16. Ett par trådlösa hörlurar

Hur skönt att slippa det eviga trasslet? De här hörlurarna från Sony har grymt ljud och du hittar dem billigast här.

17. Eller varför inte ett par Apple AirPods?

Om du inte redan införskaffat dig ett par Apple AirPods är det väl dags nu? De är trots allt de mest populära hörlurarna på marknaden just nu. Här hittar du det bästa priset.

18. Uppblåsbara dryckeshållare

När man ligger i poolen vill man ju kunna slappna av ordentligt och det går ju inte om man hela tiden måste hålla sin drink i handen. Då passar de här söta dryckeshållarna i form av bland annat enhörning och flamingo perfekt. Du kan klicka hem dem här för 99 kronor.

19. Kylbox

Ett måste till grillmiddagen eller sommarfesten. Den här smarta kylboxen kan kyla ner 85 st 33-centilitersburkar samtidigt. Skål för det!

20. Powerbank

En powerbank är ett måste året om, men kanske speciellt på sommaren när man ofta befinner sig utomhus och kanske långt ifrån nästa eluttag. Den här populära powerbanken kostar bara 119 kronor och på en uppladdning kan den ladda din telefon fyra gånger.

21. Skaldjurskryssning

Skaldjur är ju kanske det godaste som finns och dessutom väldigt somrigt. Skaldjur äts bäst ute till havs, vilket du får uppleva på den här kryssningen med obegränsad skaldjursbuffé. När du fått matkoma kan du hänga i relaxområdet eller ta en spabehandling. Bokar du här får du 41 procents rabatt.

Augusti är månaden för skolstart – så missa inte 15 saker du behöver om du ska plugga i höst.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!