13 fina presenter till flickvännen – för under 300 kronor

Because she's worth it! Skäm bort tjejen med till exempel en spadag eller en ny klocka.


Idag är det den 1 augusti och då infaller "Alla flickvänners dag", vilket ju är ett perfekt tillfälle att överraska din älskling med något fint. 

1. En god doft

Den här parfymen heter Sweet Like Candy och beskrivs som en riktigt sexig doft. Den har noter av bland annat vanilj, amber, bergamott och kaprifol. Klicka hem den här.

Calvin Kleins parfym One Gold har inte bara en riktigt snygg flaska utan doftar också väldigt gott. Det är en unisexdoft som har noter av till exempel vetiver, patchouli och fikon. Du hittar den här till nedsatt pris.

2. Mini-drönare

Vi har väl alla blivit sugna på att testa en drönare efter den senaste tidens hype! Den här gulliga minidrönaren kan du klicka hem här.

3. Ett par snygga solglasögon

Båda dessa par blir dina för under hundralappen.

Här hittar du dem.

Här hittar du dem.

Till exempel NYX populära Ultimate Shadow Palette, som finns i flera olika färger. Den är billig men skuggorna håller riktigt bra kvalitet. Här finns den att köpa.

5. En spadag för två

Just nu kan du boka en spadag för två för 299 kronor hos Centralbadet. Ordinarie pris är 760 kronor, så passa på att lyxa till det med din älskling! Här hittar du erbjudandet.

6. Hörlurar

Ett par Happy Plugs i hennes favoritfärg? Köp dem här för 195 kronor.

7. Mobilskal

Här hittar du massor av Malene Birgers populära mobilskal på rea.

8. En träningsgrej

Om hon är en tjej som gillar att träna kommer hon såklart bli glad för en träningspryl.

Till exempel denna stång som gör att du kan träna chins och andra överkroppsövningar hemma, när som helst! För 225 kronor kan du klicka hem den här.

9. Foam roller

Eller kanske en foam roller som hjälper musklerna att återhämta sig? Denna populära kommer från Casall och du hittar den billigast här.

10. Liten väska

Den här lilla väskan är perfekt när man vill förvara till exempel smink i en större väska. De kommer från Day och den randiga hittar du här och den bladmönstrade här.

11. Klocka med urtavla i marmor

Den här snygga klockan har en urtavla i marmor och kostar bara 99 kronor. För 300 kronor kan du alltså till och med köpa tre i olika färger! Här hittar du klockan.

12. Ett fint smycke

Det behöver inte vara diamanter för att bli omtyckt! De här snygga örhängena kommer från märket Lily & Rose och är nu nedsatta med 25 procent.

13. Ansiktsmask

Koreanska sheet masks är superpoppis just nu och en mask kostar inte speciellt mycket. Det finns en oändlig variation på masker, till exempel masker som innehåller snigelslem (ska vara grymt för hyn) och masker som bildar bubblor över hela ansiktet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!