Tar du dig igenom den här listan utan att spendera 500 spänn?

Här är ett gäng grejer du kan köpa om du har en femhundralapp liggandes! Eller utmana dig själv till att inte göra det – klarar du det?


Det finns ALLTID något du inte visste att du ville ha. Vad sägs som en "mina vänner"-bok för vuxna? Hur kul som helst!

1. Ett par Adidas Stan Smiths

En klassiker som finns i många olika färgkombinationer. Här kan du hitta vissa modeller så billigt som för 450 kronor. Perfekt för dig som är rädd för att sticka ut! 

2. En robotdammsugare

För att det är jäkligt tråkigt att dammsuga. Robotdammsugare kan vara riktigt dyra, men den här kan du klicka hem för under 400 kronor. 

3. Sony DualShock 4 V2 

PS4-kontrollen Dualshock v2 blir din för just exakt 500 kronor. Populär kontroll som gör spelandet lite roligare.

4. Snygga glas

De här glasen kommer i 6-pack och kostar 249 kronor, så för 500 kronor får du alltså hela 12 stycken. Här hittar du dem.

5. En liten resekompisDin bästa resekompanjon; den har inbyggd WIFI-router och USB-port, och dessutom fungerar den som en adapter som passar eluttag i mer än 150 länder. Så behöver du aldrig mer stå där med blött hår och inse att du inte kan använda hårfönen! Här hittar du den.

6. Ett kul sällskapsspel

Tillhör du en av alla de som älskar tv-serier? Utmana dina vänner och se vem som egentligen har bäst koll på era favoritserier med det här spelet. Köp det här.

7. En lite roligare gästbok

Kommer du ihåg mina vänner-böckerna man fyllde i när man var liten? Det här är samma sak, men i vuxenversion. En riktigt rolig gästbok att låta kompisar och andra gäster skriva i! Här hittar du den. Hur fin skulle den inte vara på hallbordet till exempel?

8. En höstkappa

En snygg kappa är ett måste till hösten. Den här är en lättare variant som passar perfekt till de tidiga höstmånaderna. Här finns den att köpa för 499 kronor.

9. Väska från Day

De här fina och rymliga väskorna från Day passar både att bära till vardags och som till exempel träningsväska. Den grå hittar du här och den svarta här.

10. Sov-hörlurar

Guld för dig som sover med en person som snarkar! Eller för dig som gillar att lyssna på något när du ska sova men vaknar upp med intrasslade hörlurar. Det är något så smart som ett mjukt pannband med inbyggda hörlurar.

Kan både rädda nattsömnen och förhållandet! Klicka hem det här. För att vara riktigt dramatisk kan det även rädda dig från andnöd när den jobbiga kabeln snurrar sig runt kroppen.

11. Smoothie-mixer


Ta med dig din smoothie överallt med den här mixern med tillhörande mugg. Perfekt för dig som är stressad på morgonen och inte brukar hinna med frukosten. Här hittar du mixern.

12. Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid 


Denna exfoliering från Paula's Choice är en leave-on exfoliering med BHA-syra som exfolierar både på huden och inuti porerna. Perfekt för att få bukt med envisa pormaskar. Klicka hem den här.

13. Proteinpulver

Träningsmänniskor äter ju protein, i alla dess former, som om det vore godis. Tillhör du denna subkultur? Just nu kan du klicka hem 2,27 kg proteinpulver för under 500 kronor här.

14. Nike Roshe One

Den här snygga sneakern från Nike finns i flera färger och just nu kan du köpa den för 449 kronor. Väldigt bekväma också.

15. Donutkudde

Nom nom. Alla älskar donuts så varför inte ha dem i soffan också? En kudde kostar 99 kronor – köp en eller köp fem. 

16. Birkenstocks

Passar lika bra på en Konstfack-student på Trädgården som på hårt arbetande hemtjänstpersonal. Så oavsett vem du är – klicka hem ett par Birkenstocks för 349 kronor här. 

17. Parfym

Man kan aldrig ha för många parfymer. Och vem vill inte lukta gott?

För henne

En riktigt sexig doft som passar kvälls- och nattetid. Bland annat vanilj, patchouli och jasmin är tricket som kommer få ditt span på fall. Här kan du köpa Black Opium från YSL. Den är också väldigt dryg, vilket gör att doften håller sig länge.

För honom


Den manliga motsvarigheten till populära Flowerbomb. Den doftar bland annat av bergamott, vetiver, rosépeppar och tobak. Passar dig som känner dig lite osäker i din manlighet – doften beskrivs nämligen som väldigt maskulin. Klicka hem den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!