16 saker du behöver – för att förbereda dig för hösten

Undvik höstdeppen med lite nya prylar. Hösten är den ultimata årstiden för hemmamys och filmkvällar! Vi peppar dig för hösten.


Många ser hösten som en nystart – och det är ju ganska logiskt när man tänker på det. Löven faller av träden, ner till marken för att nya ska kunna växa. Semester, sommar och sol är alltid uppskattat, men hösten är årstiden för rutiner! 

1. Nintendo Classic Mini SNES

Kalla kvällar och regn är den perfekta ursäkten för att bara stänga sig inne och spela tv-spel. Varför inte ta en nostalgitripp när du lika är igång? 

Hitta den till billigast pris och förhandsboka den här.

2. Söta muggar

Det är riktigt mysigt att ta sig en kopp te, eller varm choklad, och lägga sig under en filt i soffan. Här är en enhörningsmugg och en kattmugg som piffar upp det hela.

Båda två är grymt billiga – och kostar bara 79 kronor styck här hos Lagerhaus.

3. En ny tv

Så fort det blir höst kommer det ofta nya serier, men framför allt fortsättning på de serier vi längtat efter! Då passar det grymt bra med en ny tv.

Här är en smart-tv från Samsung. Den blir din för knappt 4 000 kronor! Unna dig för hösten.

4. Ljusslingor

Det är både en för- och nackdel att ljuset försvinner. Nackdelen är såklart att det blir mörkt, men fördelen med ljus och mysiga slingor gör allting mycket bättre. Här hittar du en snygg ljusslinga.

5. Ett härligt mörkt läppstift

Det finns ingenting som säger att man inte kan ha mörkt läppstift året om – men visst känns det extra rätt inför hösten? Här hittar du matt från Maybelline – för inte ens en hundralapp.

6. Pennfodral med 50-pack pennor

Skolstarten är snart här! Och bara för att du är vuxen, eller inte ens går skola så betyder inte det att du inte behöver färgpennor i ditt liv. De är till exempel hur grymma som helst att måla i målarböcker med, såklart. Perfekt avslappning och supermysigt att krypa ner i soffan med en målarbok. 

Här hittar du pennorna. Men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat!

7. Powerbank för längre batteritid

För studenten eller den som är på språng är en powerbank sjukt bra att ha tillgängligt. Perfekt för att slippa springa till närmaste eluttag. Här hittar du en från Zagg.

8. En glänsande klocka

Classic Petite damklocka från Daniel WellingtonGant Park Hill för herrar

En snygg klocka piffar upp vilken outfit som helst – och är självklart praktisk i och med det faktum att du håller tiden. Här är två lyxiga klockor till riktigt bra priser. 

9. Kånken från Fjällräven

Visste du att den här populära ryggsäcken från Fjällräven skapades 1978? Den klassiska ryggsäcken finns i flera olika färger, och passar till nästan alla tillfällen. Grymt bra till hösten! Här hittar du dem.

10. Stilig datorväska

En datorväska är perfekt för kontorsråttan eller studenten. Den här kommer från Tiger of Sweden. Att släpa på en laptop blir ganska jobbigt i längden, och att ha en väska som är gjord precis för det är riktigt tacksamt. 

11. Mys i stickat

Tröja från NA-KD för 399 kronor / Tröja från StayHard för 179 kronor

Stora, oversize-tröjor hör verkligen till hösten. De går att matcha på alla möjliga sätt, utan att du förlorar den där värmen som behövs under kalla höstkvällar.

12. Hörlurar

Att stänga ute världen med riktigt bra musik är väldigt skönt ibland – eller att gå på en riktig långpromenad med en spännande dokumentär i lurarna. Här är ett bluetooth-headset från Marshall. Sen så värmer de kalla öron också, vilket alltid är ett plus.

13. Fina glas från Iittala

Ordna det optimala fredagsmyset med dryck ur fina glas. Just de här kommer från Iittaladu hittar det bästa priset här. Riktigt fina att ha framme också, som en inredningsdetalj ungefär.

14. En väckarklocka för att vakna i tid

Efter semester eller sommarlov kan det kännas extra svårt att stiga upp i tid. Därför är en väckarklocka grymt bra att köpa redan nu – du hittar den här. Just den här är dessutom riktigt snygg i sin trädesign och LED-lampa som du tänder genom ljud, att klappa händerna eller knacka i bordet.

15. Almanacka

Gör en nystart – med fasta rutiner och planering. Allting blir mycket roligare med en snygg almanacka! Den här kommer från Lagerhaus – och blir din för bara 129 kronor.

16. Rivstarta med träning

Aktivera kroppen med lite träning – det kanske behövs efter en lång semester och latande i solstolen. Med den här stången kan du träna överkroppsträning när som helst. Du hittar den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!