15 saker till killen som gillar att träna – eller vill börja

Att träna är bra på så många sätt. Här är grejerna du behöver för att göra träningen roligare, eller helt enkelt kicka igång den.


Visst känns det mycket roligare att träna när man har en grym outfit eller nya träningsgrejer? Det må inte vara vetenskapligt bevisat att resultatet blir bättre – men det känns bättre i alla fall.

Att ta sig till gymmet eller att ta sig ut för att träna kan kännas motigt, så därför tipsar vi om sjukt fina grejer som gör det lite lättare. Och varför inte träna hemifrån, till exempel?

1. Var en superhjälte

En superhjälte till kille förtjänar väl en snygg kompressionströja? Den här tröjan från Under Armour är både fin och har bra kompression. Finns i olika superhjälte-motiv, som Batman och Captain America. Du hittar dem här.

2. Lyssna på din egen musik

Marshall hörlurar har riktigt grymt ljud – och nu har de blivit ännu grymmare med sin trådlösa version. Sladdar och trassel är ju bara jobbigt.

Slipp standardmusiken på gymmet och lyssna istället på din egen musik! Lurarna hittar du billigast här.

3. Unna dig en riktigt smart klocka

Med pulsmätare och tålig design så är den här perfekt för den sportande snubben. Den har alla coola funktioner som en vanlig Apple Watch. 

4. Kompressionstights från 2XU

För den som gillar att träna rörligt och flexibelt passar de här tightsen perfekt. Den ordentliga kompressionen gör sitt jobb! Och sedan är de ju snygga också. Här hittar du dem till ett billigt pris.

5. Medicinboll

Här är ett träningsredskap som kan användas på många olika sätt. Just den här medicinbollen från Reebok är en kombination av handvikt och medicinboll – den har alltså ett handtag.

Perfekt för att träna hemma eller utomhus. Du hittar dem här för knappt en femhundring.

6. En träningsväska

Är det här årstiden där du lovat att ta tag i träningen? Man har alltid nytta av en ny träningsväska – var inte den som fraktar dina grejer i en vanlig plastkasse. Det finns många fina, men våra favoriter kommer från Fred Perryoch Kari Traa.

7. Yogamatta

Många säger att yoga är det bästa som hänt dem – om du inte provat tidigare så bör du ge det ett försök. En yogamatta är också grymt bra för att stretcha eller göra diverse övningar om man inte vill stå på ett smutsigt golv. Här hittar du en för bara 270 kronor.

8. En värmande hoodie

Det är inte bra frysa när man är påväg till träningen, men speciellt inte efteråt. Den här gråa hoodien blir din för reapriset 399 kronor hos StayHard

10. Träningshandskar

Handskar är grymt för den som använder händerna mycket i sin träning – vid styrketräning till exempel. Slipp onda sår – handskarna kommer från Casall.

11. Tyngdlyftarskor

Här är ett par skor anpassade för tyngdlyftning. De stabiliserar din hållning och gör att du har ett grymt fotfäste. Skor som de här brukar ofta ha en saftig prislapp, men vi vet vart du kan hitta dem billigast.

12. Hävstång

Träna överkroppen utan att promenera ner till gymmet för närmsta träningsstång eller chinsstång. Den här kan bli din för 300 spänn. Enkel att sätta upp i dörrkarmen eller var du än vill ha den.

13. Asics Gel Kayano

De här skorna är riktigt bekväma – och finns i flera olika färger. De är grymma för långdistanslöpning och har pronationsstöd. Hitta det billigaste priset och läs mer om dem här.

14. Träna i t-shirt

Håll dig sval under träningen i den här gröna tröjan med HeatGear-teknik. Det geometriska trycket på ryggen gör genast tröjan mer intressant.  

Den finns att klicka hem från StayHard – för 279 kronor.

15. Proteinpulver

Är du den som öser i dig proteinpulver? Just nu kan du klicka hem 2,27 kg proteinpulver för under 500 kronor här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.