8 sexiga herrparfymer – för killen som vill lyckas i höst

Det finns inget hetare än en man som doftar gott – få bästa möjliga start på hösten med en riktigt god parfym.


Slå på stort i höstmörkret – med en ny parfym. Här är de som toppar listorna, är tjejers favoriter och de fräschaste dofterna.

1. 1 million från Paco Rabanne

En oemotståndlig doft från populära Paco Rabanne. Fräscht fruktiga toppnoter av mint och blodapelsin balanseras av läder. En ytterst maskulin doft, som kan attrahera folk omkring dig.

Sen är flaskan riktigt snygg också, och får gärna stå framme som en snygg inredningsdetalj. Jämför pris på parfymen från Paco Rabanne här.

2. La Nuit De L'Homme

Den här parfymen har en orientalisk karaktär som återspeglar självsäkerhet, karisma och styrka. Tydligen kan vissa dofter göra det – och kort sagt doftar den bland annat vanilj, citron och kardemumma. Mums! Kolla in den här.

3. CK One från Calvin Klein

Just den här doften har toppat listorna länge. En av världens första Unisex-dofter! Den består till exempel av grönt te och mysk – och med det sagt kan du nästan förstå hur fräsch den är. Den är dessutom riktigt billig

4. Invictus från Paco Rabanne

Ännu en favorit från Paco Rabanne. Parfymen heter Invictus – som betyder oövervinnerlig, och det låter grymt bra, eller hur? Det är en fräsch och sportig doft som säger sig representera dynamik och energi. Toppnoterna består av grapefrukt och blandas sedan med bland annat jasmin. 

Flaskan är riktigt snygg och som många andra är den tillräckligt fin för att stå framme hemma. Kolla in den här.

5. Acqua Di Gio

Gillar du Medelhavet? Ja, den här parfymen från Giorgio Armani doftar som en härlig sommarpåminnelse. De som burit parfymen svär på att den doftar sexigt, manligt och väldigt fräscht av khakifrukt. Den finns att klicka hem från bara 300 spänn.

6. Hugo Boss

Var en riktig boss i den här doften. En frisk och sensuell doft för den moderna mannen. Noterna är vanilj, cederträ och mysk – tillsammans med flera andra goda dofter. Här hittar du den billigast.

7. Eros från Versace

Här är en intensiv doft som enligt Versaces egna beskrivning är till för passionerade män. Eros är den grekiska kärleksguden, och det här är alltså en doft som skulle passa honom. Här hittar du det bästa priset.

8. Chanel Bleu De Chanel 

Bleu De Chanel är en manlig, träig och aromatisk doft. En blandning av citrus och skog ger en fräsch, ren och sensuell doft som ger en känsla av beslutsamhet och vilja.

Recensenter till parfymen bekräftar att den är fräsch, och definitivt värt ett köp. Här hittar du den.

Är det dags för en ordentlig nystart i höst? Missa då inte 15 saker till killen som gillar att träna – eller vill börja.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.