Haka på den rutiga trenden – utan att se ut som en picknickduk

Schack matt! Gingham, det vill säga rutigt i svart och vitt, är tillbaka från dess glansdagar på 50-talet. Här är våra favoritplagg.


Det blev succé när den här trenden dök upp på 50-talet – och det är minst lika hypat idag när trenden gör comeback. Det är inte så svårt att rocka! Ta en titt på de här plaggen till exempel.

1. Den lilla klänningen

Alla behöver en söt klänning i garderoben – här har du en från NA-KD som blir din för 349 kronor. För den kommande höstkylan kan du matcha med mysiga halsdukar och strumpbyxor. Eller varför inte slänga över en stickad tröja? 

2. Blus

För bara 200 spänn kan du haka på den nya trenden – den här snygga blusen kommer från Gina Tricot. Hur snyggt som helst att matcha med mörka jeans eller kostymbyxor.

3. Off Shoulder

De bara axlarna hänger kvar en bit in på sensommaren – den här klänningen från Glamorous är en fin kandidat för de sista sommarfesterna. Du kan klicka hem den här för 399 kronor.

4. Gulligt med rosetter

Med sina cut outs och urringning blir den skjortan ingen annan lik – den kommer från Gina Tricot och finns att klicka hem för 299 kronor.

5. Ginghambyxor med volang

Perfekta byxor för jobbet eller den finare middagsdejten. Matcha med en färgglad överdel och tunna klackar. Du hittar byxorna hos NA-KD för 399 kronor.

6. Mer volanger

Den här blusen, som liksom går ut på slutet, blir snygg att matcha med åtsittande byxor och kjolar. Du hittar den för 299 kronor hos Gina Tricot.

7. En enkel kjol

Här är en grym kjol för att piffa upp en vanlig outfit. Det bästa av allt är att den bara kostar en hundralapp! Du hittar den här hos NA-KD.

8. Gingham Off Shoulder

Hur fint skulle det inte bli med ett par sneakers, eller varför inte Birkenstocks, och stora smycken? Klänningen finns hos NA-KD för 249 kronor.

9. Ett set

Det kan aldrig bli för mycket av gingham-trenden! Det här setet är ett bevis på det – och visst är det snyggt? Här hittar du bandeau toppen och här hittar du de snygga byxorna

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!