21 snygga plagg som gör dig peppad på träning i höst

För många betyder hösten nystart – till exempel genom att komma igång med träningen. Och med snygga träningskläder blir träningen roligare!


Köp nya snygga träningskläder så har du verkligen ingen ursäkt att skippa gymmet – kläderna måste ju komma till användning!

1Svarta leggings med text

De här träningstightsen är inte bara snygga utan också gjorda av bomull som är producerad på hållbart sätt. Här kan du klicka hem dem.

2. Blommönstrade leggings

De här blommönstrade tightsen med meshdetaljer har hög midja med tjockare överkant för att sitta mer bekvämt. Du hittar dem här för 299 kronor.

3. Löparskor Nike Pegasus

De här skorna har riktigt bra dämpning och stabiliserar foten ordentligt vilket gör att du verkligen kan köra på. Du hittar det billigaste priset här.

4. Vit hoodie

Vi kan tänka oss att den här hoodien med meshpartier fläktar bra under träningen! Klicka hem den här för 299 kronor.

5. Mönstrat linne

Håll kvar i sommaren lite längre med det här bladmönstrade linnet. Köp det här – just nu är det på rea för 79 kronor.

6. VindjackaDen här snygga vindjackan från Nike står emot både regn och blåst. Klicka hem den här.

7. Leggings med snörning

Plagg med snörning har varit hett i modevärlden länge och har även letat sig över till träningsmodet. Dessa snygga tights hittar du här.

8. Svarta löparskorEn stilren och klassisk sko i svart. Nike Lunarglide använder sig av Flywire-teknologi som anpassar sig efter foten och stabiliserar hälen för bra stöd. Här kan du köpa skon till bäst pris.

9. Tights från Adidas

De klassiska plaggen från Adidas med de tre ränderna har blivit riktigt populära på nytt! De här tightsen kostar 349 kronor och du hittar dem här.

10. Jacka från Adidas

Varför inte köra hela setet och köpa den matchande jackan? Klicka hem den här.

11. Nike Air Zoom

De här skorna är den perfekta balansen mellan färgglatt och diskret. De är härligt luftiga och stabila för foten. Här kan du läsa mer om skon.

12. Mönstrat linne

Ett snyggt träningslinne med inbyggd sport-bh. Det är just nu på rea och du hittar det här.

13. T-shirt med tryck

Så kan man också se på livet! Köp den peppande tishan här.

14. Blommönstrad väska

En snygg väska att bära träningsgrejerna i är ju inte fel, och varför inte den här med blommigt mönster från Desigual? Väskan är på 40 procents rea och du hittar den här.

15. Trådlösa sporthörlurar

Alla vet att träningen blir lättare om man lyssnar på peppande musik samtidigt. Gör lyssnandet smidigare med ett par trådlösa hörlurar som är speciellt anpassade för träning. Här kan du köpa dem med 68 procents rabatt.

16. Sport-bh från Calvin Klein

Den populära bh:n från Calvin Klein finns även i som sport-bh. Här hittar du den.

17. Sport-bh från Nike

Nikes klassiska modell finns både i svart och vitt. Den är stabiliserande och fukttransporterande. Du hittar den här för strax över tvåhundralappen.

18. Träningslinne i härliga färger

Med träningskläder tar man ofta ut svängarna lite mer när det kommer till mönster och färg, än vad man gör med sina vardagskläder. Det här linnet finns i flera starka färger och du hittar det här för 199 kronor.

19. Sport-bh från Nike

Ännu en snygg sport-bh, den här gången i en färggladare modell med smalare band. Du hittar den här.

20. Träningstights med mesh

Vi älskar de här träningsleggingsen med mesh. Både snygga och funktionella! Här kan du köpa dem för 249 kronor.

21. Grå luvtröja

Den här hoodien från Nike är det perfekta plagget att ha på sig från och till träningen, och medan du värmer upp. Här finns den att klicka hem.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!