10 snygga klockor med rimliga prislappar – för henne och honom

Många kan spendera miljoner på en klocka – men varför göra det när det finns hur fina som helst för några tusenlappar? Här är våra favoriter.


Klockor som accessoar är hur hett som helst just nu. Det är riktigt snyggt på handleden, men hjälper dig såklart också att hålla tiden för skolan eller jobbet.

De här klockorna kommer från Triwa, som är grundat i Sverige, skapar klockor som de själva vill ha på sig. Förutom lyxiga klockor gör de också solglasögon och armband. Det går också att variera sitt klockarmband med deras klockor.

HERRKLOCKOR
Det svenska klockmärket är kända för sina kvalitativa klockor och sin unika design. Om du vill att en klocka ska attityd så har du hittat rätt.

1. Smoky Nevil

Här är Triwas tolkning av den klassiska kronografen. Mörkgrå urtavla med guldiga detaljer – samt ett stiligt armband i organsikt behandlat läder. Hur snygg som helst att matcha med ett skärp eller skor i samma färg. 

Klockan heter Smoky Nevil och finns att klicka hem för 2 295 kronor på Triwas egna hemsida.

2. Ray Falken

Här är en klocka som är inspirerad av 50-talets möbler. Det bästa av allt är att den är nedsatt till halva priset just nu – vilket innebär att du kan haffa den för bara 847 kronor hos Triwa.

3. Sort Of Black

Den här klockan heter något så fyndigt som Sort Of Black Gold Chrono. Guldytan har huvudrollen men låter det svarta lyftas fram i de mindre detaljerna. 

Klockan kommer också med två band, ett i svart läder och ett i guld. Du kan klicka hem klockan från Triwa för 2 995 kronor.

4. Ivory Falken Steel Mesh i silver

Återigen en klocka som är inspirerad av 50-talet – den här gången av årtiondets enkelhet. Polerat rostfritt stål och elfenbensvit urtavla gör att klockan känns väldigt simpel. 

Less is more, ibland. För 1 695 kronor får du helt enkelt en riktigt stilig klocka. Du hittar den här.

5. Midnight Falken

En svart klocka är så snygg – du kommer definitivt sticka ut från mängden men den här på armen. Den blir din för 1 695 kronor hos Triwa

DAMKLOCKOR
En klocka är en tidlös accessoar som enkelt piffar upp vilken outfit som helst. Även snyggt att matcha med olika smycken! Här är våra favoriter bland Triwas damklockor.

6. Ivory Lansen Chrono II

I och med att den här klockan har både guld- och silverdetaljer blir den lätt att matcha till allting – om du är den som inte kan blanda metaller alltså. Du hittar den här för 2 295 kronor.

7. Arctic Klinga Gold

Urtavlor med färg är ett enkelt sätt att tuffa till en outfit. Den här tunna klockan har en ljusblå, nästan grå, urtavla som i kontrast med guldet verkligen står ut. Finns att klicka hem för bara 1 495 kronor hos Triwa.

8. Birch Falken

Birch Falken är stilren i champagneguld och sitt nudefärgade armband. Den har också små, små detaljer av roséguld, vilket gör att den känns sådär lite extra lyxig. Du hittar den här hos Triwa för 1 695 kronor. 

9. Coral Falken

Tillsammans med den här klockan kommer också ett läderband med broderade detaljer. Bidrar till en bohemisk känsla! Klockan blir din för 1 695 kronor.

10. Wave Falken

Lite färgklickar i vardagen gör stor skillnad – här på klockans visare till exempel. Varför inte matcha den här klockan med en handväska i samma nyans? Klockan hittar du hos Triwa för 1 695 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.