14 riktigt snygga dubbelknäppta kavajer att ha i höst!

Ett herrplagg är hetare än alla andra herrplagg i höst; den dubbelknäppta kavajen! Har du en i garderoben än?


Modemagasinet Vouge har minst sagt bra koll på mode. De är inte bara är det äldsta modemagasinet i världen, de har också vunnit otaliga priset för sin förmåga att upptäcka vad som är hett. Så när Vogue säger att något är inne, då är det riktigt inne!

Nyligen släppte Vogue en lista över höstens allra hetaste plagg för killar, och du kan nog gissa vilket plagg som utsågs till det allra hetaste. Just det – den dubbelknäppta kavajen!

Detta vill vi på Nyheter24 fira genom att sammanställa de 14 just nu snyggaste dubbelknäppta kavajerna som finns att köpa online, så om du inte redan har fyllt på garderoben får du här ett utmärkt tillfälle att göra det! 

Håll tillgodo!

1. Castor Pollux – 3 999 kr


Vi inleder så klart listan med en riktigt snygg dubbelknäppt kavaj. Modellen på bilden har dock ett par gräsliga pyjamasliknande byxor på sig, men om man liksom lägger långfingret över nedre delen av bilden och kisar lite kan man tänka bort dem och njuta av kavajen i all sin prakt! 

Du hittar kavajen här.

2. Bertoni – 1399 kr

Dubbelknäppt behöver inte betyda att man ser superuppklädd ut med vit skjorta och slips (även om det så klart är riktigt snyggt). Tricket ligger i att hitta en lite mer avslappnad kavaj, kanske med vita knappar mot en spräckligt marinblå botten. 

Kolla in här för att läsa mer och se fler bilder av kavajen.

3. Oscar Jacobson – 3 299 kr

Om det är några som vet hur man bygger stiliga kavajer så är det Oscar Jacobson. Tyvärr är de ofta ganska dyra, men 3 299 kr för den här får anses vara ett riktigt klipp. Ett tips när man köper kavaj är att dels lämna in den till en skräddare och dels att byta ut knapparna. För just den här kavajen vore ett par ljusare knappar riktigt snyggt!

Här hittar du kavajen.

4. Tiger of Sweden – 4 999 kr

För att lyckas bära upp den här kavajen krävs en ordentlig portion fuck-you-jag-har-väl-på-mig-vad-fan-jag-vill-attityd, men om du direkt känner dig träffad av den beskrivningen tycker vi absolut att du ska slå till! 

Du hittar den här.

5. Tiger of Sweden – 4 999 kr

Klassiskt gråa kavajer passar perfekt både på jobbet och på finare middagar på restaurang. Tänk dock på att aldrig bära dubbelknäppta kavajer uppknäppta. Gör man det ser det ut som att man har fastnat i hur kavajer skulle se ut på 80-talet, och det är inte en bra look!

Kolla in kavajen här.

6. Sand – 4 299 kr

Få plagg är lika snygga som marinblå dubbelknäppta kavajer, och just den här från Sand är verkligen inget undantag. Av någon anledning har de som tog bilderna knäppt även nedersta knappen, vilket är ett big no-no oavsett vilken kavaj (enkel- eller dubbelknäppt) det gäller. Fotografen hade förmodligen en dålig dag, så vi ska inte vara för hårda mot hen, men vi kan erkänna att det gjorde lite ont i ögonen att se.

Här hittar du kavajen.

7. Tiger of Sweden – 4 699 kr


Ljusare mönstring betyder mindre uppklätt, så om du inte vill se superuppklädd ut när du bär din dubbelknäppta kavaj kan den här skönheten från Tiger of Sweden vara ett riktigt bra alternativ! Om vi hade varit du hade vi också lämnat in kavajen till en skräddare för att få en ännu mer slimmad midja, men det gör du så klart som du vill.

Läs mer om och se fler bilder på kavajen här. 

8. Selected Homme – 714 kr

Det här är listans absolut billigaste kavaj, men Selected Homme vet vad de sysslar med, så "billigt" betyder verkligen inte "dåligt" i det här fallet. Anledningen till att kavajen är så billig är att den just nu är på rea, så passa på innan de får för sig att höja priset igen!

Här finns kavajen att fynda

9. Sand – 3 009 kr

Dubbelknäppt behöver inte betyda vit skjorta och slips, vilket modellen för den här kavajen bevisar med all önskvärd tydlighet. En snygg jeansskjorta tar ner uppkläddheten några grader men utstrålar fortfarande lika mycket stil och elegans.

Här hittar du kavajen, som dessutom är på rea nu

10. Sand – 2 939 kr


Om du har köpt alla kavajer så här långt på listan förstår vi att du är lite tveksam till om du verkligen behöver den här med. Men känner du minsta lilla tvekan skulle vi vilja be dig att ta en riktigt ordentligt titt på bilden – visst är det svårt att motstå en sådan skönhet? Du kan med gott samvete unna dig även den här.

Tvekar du fortfarande? Gör inte det, den är nämligen på rea just nu!

11. Lexington Company – 1 998 kr

Lite mörkare gråa färger passar perfekt när hösten börjar gå över i vinter. Du vet när det börjar bli kallt på kvällarna men fortfarande kan vara riktigt soligt och skönt på dagarna. Matcha den här kavajen med en snygg och matt färgglad halsduk eller skarf så är du garanterat stiligast i stan hela hösten!

Om man slår till nu får man dessutom 50 % rabatt. Värt!

12. Tiger of Sweden – 4 699 kr

Om man vill steppa upp sitt dubbelknäppta game ytterligare bör man skaffa sig en hel dubbelknäppt kostym. Det normala är så klart att man har ett par ljusare byxor till sin dubbelknäppta kavaj, men att ha ett par matchande byxor i garderoben är så klart alltid en bra idé. Då är man kittad och klar för allt från tråkiga jobbmöten till bröllop.

Här hittar du både kavaj och byxor.

13. Tiger of Sweden – 3 999 kr


Det är lite mer vågat att välja en manchesterkavaj istället för en "vanlig" kavaj, men å andra sidan kommer du garanterat sticka ut om du vågar välja manchester. Dessutom är det en perfekt look att ha under hösten!

Här hittar du kavajen.

14. Tiger of Sweden – 4 999 kr


Okej, det här är väl egentligen mer av en rock än en kavaj, men å andra sidan behöver man faktiskt något att ha över sin dubbelknäppta kavaj när man ska ut i höstrusket, så varför inte skaffa sig en riktigt stilig och elegant dubbelknäppt rock. Att det är kallt ute är ingen ursäkt för att inte vara moderiktig!

Här hittar du rocken billigast!

Så där, nu är den här listan klar och vi hoppas så klart att du hittade något du gillar. Dubbelknäppta kavajer må vara höstens hetaste plagg, men vi kan garantera att de kommer vara heta en lång tid framöver. Så om du investerar i en nu kommer du kunna njuta av den i många år framöver!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.