15 fina saker du borde unna dig idag

Du är helt klart värd något fint! Varför inte något från den här listan?


I den här listan hittar du allt från spel till snygga väskor – vad vill du ge dig själv?

1. Hörlurar i guld och Swarovski

De här snygga hörlurarna har egentligen en prislapp på 1 599 kronor, men här kan du klicka hem dem för bara 399 kronor.

2. Snygga höstskorSom dessa sneakers i sammet med lackad tå från Billi Bi. De finns att klicka hem här.

3. Nintendo Classic Mini SNES

Snart släpps den här hypade retrokonsolen och du kan förboka ditt ex här. Två kontroller och 21 klassiska spel ingår – snacka om nostalgitripp!

4. En sjöjungfru-filt

Perfekt för dig som är frusen, eller bara vill känna dig lite som en sjöjungfru. Kryp ner i den här mysiga filten som kan omsluta hela kroppen. Här hittar du den till 72 procents rabatt.

5. En mask med rent guldDen här lyxiga ansiktsmasken innehåller äkta guld och den ger, som man kanske förstår, rejält med lyster till hyn. Den hjälper också till att släta ut och återfukta huden. Här hittar du den.

6. En spadag

En dag på spa är väl verkligen något man vill unna sig! Här kan du boka en dag på Centralbadet för 299 kronor istället för ordinarie 760.

7. Fin axelväska

En snygg liten väska i en riktigt fin höstfärg. Perfekt för att få plats med det viktigaste när man går ut! Den finns även i fler färger och du hittar den här.

8. Den gulligaste kameran vi settPolaroidkameror är riktigt kul och den här har dessutom en otroligt söt form. Du hittar den till bäst pris här.

9. Snygga underkläderOavsett om bär dem för någon annan eller bara för dig själv så är det härligt att ha riktigt fina underkläder på sig. Du hittar den vänstra bh:n här och den högra här.

10. En snygg klocka

Klockmärket Triwa gör klockor som är snygga och riktigt prisvärda. De ovan är några av våra favoriter och hela sortimentet hittar du här.

11. Handduk som torkar håretDen här handduken är gjord i mikrofiber som torkar håret så att du slipper använda hårfön. Supersmidigt och du sliter inte på håret. Du kan klicka hem handduken här för bara 59 kronor.

12. En fin body lotion

En bra body lotion är både mjukgörande, väldoftande och kommer i en snygg förpackning. De ovan kommer från Rituals respektive Valentino.

13. Väska från By Malene Birger

Den här snygga axelväskan från By Malene Birger är den perfekta vardagsväskan. Den finns att klicka hem här – och passa på, för den ljusa färgen är just nu nedsatt med 700 kronor! 

14. Ett fint planeringsblock

Det är lite roligare att planera och strukturera om man får göra det i ett fint block. Det här är perfekt att till exempel ha på skrivbordet på jobbet. Du kan klicka hem det för 49 kronor här.

15. Snygga drinkmuggarDe här fina kopparmuggarna är ursprungligen gjorda för att servera drinken Moscow mule ur, men funkar självklart lika bra för vilken dryck som helst. Du hittar dem här för 99 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.