Kommer du igenom den här listan utan att spendera 500 spänn?

Har du en femhundring liggandes? Här är 18 (ganska onödiga) grejer du kan bränna den på!


Från träningsprylar till grymma ansiktsmasker – vad klickar du hem?

1. Nintendo SNES kontroll

Nostalgi – för dig som vill spela som på den gamla goda tiden! Här hittar du denna kontroll för under hundralappen.

2. Old Skool Vans

De här populära skorna från Vans kan du just nu fynda för mindre än 500 kronor här.

3. Spelet "Vem i rummet?"

För dig som vill veta vad dina vänner tror och tycker om dig. Ett påstående läses upp och speldeltagarna ska peka på den i rummet som de anser passar bäst in på påståendet. Kan bli svinkul, kan bli väldigt dålig stämning. Köp detta perfekta förfestspel här.

4. Google Chromecast

Med en Chromecast kan du enkelt streama trådlöst från din telefon, surfplatta eller dator. Den har stöd för både Netflix, HBO och Youtube. Här hittar du den för 379 kronor.

5. Adidas Originals Superstar

De snygga skorna från Adidas finns i flera olika färgkombinationer. Här kan du klicka hem dem för strax under 500 kronor. 

6. Trådlösa Urbanears Plattan 

Hörlurarna Plattan från Urbanears har länge varit storsäljare och de finns i trådlös version. De blir dina för 499 kronor.

7. En härlig spadag

Man gillar ju att "unna sig". Därför tycker vi att du ska unna dig en dag på spa! Just nu kan du boka en spadag på Centralbadet för 299 kronor istället för ordinarie 799. Här hittar du erbjudandet.

8. Håll koll med ett aktivitetsarmband

Det här aktivitetsarmbandet håller koll på bland annat din sömn, kroppstemperatur, rörelse och kaloriförbränning. Dessutom kan du hantera inkommande samtal och meddelanden. Du hittar armbandet här.

9. Guldfärgade bestick

Det här snygga besticksetet i guldfärg innehåller 16 delar och du hittar det här. Det finns även matchande salladsbestick att klicka hem.

10. Kokboken med bara avokado

Den perfekta boken för alla avokadoälskare! I den här kokboken innehåller alla recept avokado – från avokadopesto till avokadofrittata och efterrätter. Klicka hem den här.

11. JBL bärbar minihögtalare

En supersmidig liten högtalare som du kan bära med dig överallt. Den har åtta timmars batteritid och dessutom är den helt vattentät, upp till en meter, om du mot förmodan skulle vilja spela musik under vattnet. Här kan du klicka hem högtalaren.

12. Coupeglas

Champagneglas i coupemodell ser väldigt elegant ut. En fördel med dessa är att champagnen smakar mer än om man dricker ur avlånga flöjtglas. 

Legenden säger dessutom att glaset modellerades efter Marie Antoinettes bröst. Här kan du klicka hem ett 6-pack glas för 299 kronor.

13. Sheet masksKoreanska Skin79 har mängder av sheet masks, från geleaktiga aloe vera-masker till rengörande masker som bubblar på huden och masker med guld och snigelslem. Här hittar du deras utbud till bäst pris.

14. Chinsstång

Med den här kan du göra chins och andra övningar var du än är, det är bara att fästa stången i en dörrkarm utan några verktyg. Väldigt smidigt! Klicka hem stången här.

15. Spikmatta

Spikmattan – inte bara för yogafantaster som hittat sig själva i Indien. Den är grym mot stress, spänningar, muskelvärk och huvudvärk. Dessutom kan den kan hjälpa dig som har svårt att sova. Här kan du klicka hem spikmattan för 249 kronor.

16. Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads

Den här produkten har blivit riktigt hyllad av skönhetsredaktörer och beautyjunkies. De smidiga exfolierande padsen gör huden klarare och slätare och ger den mer lyster. Här kan du läsa mer och hitta det bästa priset.

17. Aeropress

Den här kaffebryggaren kommer ta ditt kaffebryggande till nästa nivå. Du brygger kaffet genom att trycka ner kolven, som på bilden, vilket gör att du kan styra bryggandet helt själv. 

Kaffet blir dessutom klart på bara 30 sekunder. Läs mer om hur bryggaren fungerar här.

18. Lyxiga bambulakan

Sov som en kung eller drottning i dessa lyxiga lakan. De är gjorda av bambumaterial vilket dessutom gör dem miljövänliga. De är nedsatta i pris med 67 procent och du hittar erbjudandet här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!