Morgonrock är höstens trendigaste hemmaplagg!

Fluffiga tofflor och en god frukost – kan det bli bättre än så? Svaret är ja, för du behöver en morgonrock också. Här är våra favoriter.


Mys ner dig i soffan med en bra bok och en mysig morgonrock. Eller vad sägs om nätta kimonos i glansigt tyg, som påminner en lite om Hugh Hefner i sin vinröda rock? 

1. Härlig badrock

Att lämna den varma sängen och det mysiga täcket tar alltid emot på morgonen. Men det känns genast lite bättre när du har en mysig badrock att krypa in i! Detsamma gäller efter duschen. 

Den här badrocken kommer från Ellos och finns i hela fem olika färger – och blir din för 399 kronor.

2. Sexig kimono

Tänk dig att du vaknar upp till fågelkvitter, går ner för din mansions stora trappa och sätter dig i den soliga trägården för att dricka morgonkaffet. Ungefär den känslan får du i den här morgonrocken från Ellos, eller rättare sagt kimonon.

Morgonrock i härligt tunn trikåkvalité. Romantiska ärmslut i spets bidrar till den drottningliknande auran. Du är en queen och förtjänar en fin morgonrock för bara 299 kronor. Du hittar den här.

3. Lyxa till det med Gant

Varför ha en vanlig icke-märkes-morgonrock när du kan ha en från Gant? Den här morgonrocken finns i flera olika färger, och är verkligen hur mjuk som helst.

Och hur coolt är det inte med Gant-loggan på bröstet? Den blir din för 999 kronor hos Ellos.

4. Längre kimono

Den här kimonon kommer från Cubus och är i en härlig satinkvalité. Släng på ett par fluffiga tofflor så har du den kompletta mysmorgonen.

En lyxig söndagsfrukost i den kombon, ja tack! Du hittar kimonon här – för 349 kronor.

5. Morgonrock i premium quality

Den här morgonrocken är varken vinröd eller glansig – men den påminner ändå lite om den som Hugh Hefner jämt strosar runt i? Just den här kommer iallafall från Ellos Home och finns att klicka hem för 799 kronor. Finns också i ljusrosa

Morgonrocken är en del av Ellos Premium Quality-sortiment, produkter med hög kvalité som ger en lyxig känsla och gör vardagen ännu bättre. 

6. Badrock från Odd Molly

Många älskar sweatshirts – och det är precis vad den här badrocken från Odd Molly består av. Intressant material på en badrock, men är hur skönt som helst. Nästan som att ha en stor huvtröja på sig.

Du hittar den hos Ellos för 1 047 kronor. Det bästa av allt är att den är på rea och är nedsatt med 30 procent.

7. Fransk badrock

Här är en badrock i tjock, tvättad kvalitet av franskt lin med våffelmönster. Perfekt att äta våfflor i kanske? Lyxig brunch med fräscha bär och instagramvänlig tallrik. 

Den här badrocken finns att klicka hem från Ellos – för 799 kronor. Finns också matchande handdukar!

8. Cozy från Odd Molly

Användare av denna härliga morgonrock kan intyga hur snygg den är i verkligheten – designad i Odd Mollys anda. Du hittar den hos Ellos för 1 695 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!