9 riktigt snygga väskor vi vill ha just nu

Varför inte uppdatera höstgarderoben med en ny väska? Här är våra favoriter just nu!


Här är en lista med 9 väskor vi drömmer om i höst. De är utvalda från ett helt gäng olika butiker men har en sak gemensamt – köper du dem via sajten Refunder får du pengar tillbaka på varje köp du gör. 

1. Med blommönsterBroderade blommor har blivit en stor trend och är passar perfekt för att få en enkel outfit att sticka ut. Hur snyggt till en helsvart klädsel, till exempel? Alla tre väskorna finns att köpa hos Zalando, men köper du dem via Refunder får du en del av pengarna tillbaka!

2. The comeback kid – stråväskan

Jane Birkin bar den redan på 70-talet, och hänger du med i modevärlden har du säkert inte missat att stråväskan är den hetaste väsktrenden just nu. Det gör med andra ord inget att sommaren är över, stråväskan funkar minst lika bra i stan! Du hittar väskorna hos Asos via Refunder.

3. En ryggsäck

En ryggsäck behöver inte vara enbart praktisk – den kan ju faktiskt vara snygg också. Här är både en enkel svart med den klassiska Adidasloggan, och en gosig rosa i fluffigt tyg från Missguided. Du hittar båda hos Zalando. Men glöm inte att skaffa ett konto och köpa via Refunder, så att du får tillbaka en del av priset! 

4. Vardagsväskan


Den här väskan har blivit en modern klassiker. Rymmer allt man behöver och du får dessutom med en liten väska med dragkedja i samma mönster. Kolla in väskan via Refunder

5. En väska i gullig form

Det behöver ju inte alltid vara så seriöst. Varför inte pigga upp outfiten med en lekfull liten väska? Dessa två hittar du här (inloggning krävs!)

6. Axelväska från Ralph Lauren

Den här snygga axelväskan kommer från Ralph Lauren och funkar både till vardags och fest. Du hittar den här.

7. Svart axelväska

Den här snygga väskan kommer från Nelly och går att klicka hem för bara 399 kronor. Shoppar du via Refunder får du ju dessutom pengar tillbaka på köpet

8. Väska från Tommy Hilfiger

Den här väskan från Tommy Hilfiger är ju den ultimata vardagsväskan att ha till skolan eller jobbet. Rymlig och går att bära både med de kortare handtagen och över axeln. Du hittar den hos Boozt

9. Stilren ryggsäckDet här är en riktigt bra höstväska, den är nämligen helt vattentät. Att den dessutom är rymlig och riktigt snygg skadar ju inte heller. Du hittar den här för bara 675 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.