7 par skor med fluff – den hetaste skotrenden i höst

Sneakers med pälsbollar tar över modevärlden. Alla vill ha dem och de tar snabbt slut. Här är sneakers och andra skor med härligt fluff.


Det är inte bara fluffiga jackor som är ett måste i garderoben – skor med fluff är precis lika snyggt. De piffar upp vilken outfit som helst och skapar kontraster i din outfit.  

1. Skor med pälsboll

För bara 899 kronor får du ett par riktigt snygga sneakers från Steve Madden. Finns i tre olika färger, alla med sött fluff på ovansidan. Du hittar dem hos NA-KD.

2. Leya från Sam Edelman

Inte nog med att det är söta pälsbollar, så är skorna också silvriga. Det kan inte bli coolare än såhär! Och sen är silver en av trenderna i höst. De här skorna finns att klicka hem från Boozt för 1 099 kronor.

3. De perfekta festklackarna

Tunna klackar är grymt fint till uppvikta jeans eller kjolar och klänningar. De här klackarna är också från Steve Madden – och blir dina för 1 299 kronor. Slå klackarna i taket!

4. Lyxiga sandaler 

De här sandalerna är designade av Alexander Wang – drömdesignern för väskor och skor! De här är dessutom grymt nedsatta i pris hos Boozt, och blir dina för bara 3 150 kronor. Vanligtvis kostar de över fem tusingar.

5. Sköna tofflor

Tofflor som dessa har typ rivit internet – och är slutsålda nästan överallt. Just de här hittar du hos NA-KD för 599 kronor. Supersköna att ha hemma! Finns även i ett leopardmönster.

6. Eleganta inneskor

Om du av någon anledning vill lyxa till det riktigt ordentligt så är de här skorna något för dig. Det är ett par inneskor med en prislapp på hela 4 000 kronor. Du hittar dem hos Boozt.

7. Glansiga skor

Märket Billi Bi är kända för sina trendiga och snygga skor – och självklart har det ett par med härligt fluff på också. De finns i två olika färger och du hittar dem hos Ellos – för 1 699 kronor.

Tycker du att man aldrig kan ha för många skor? För det första så har du rätt, och för det andra så får du då inte missa 11 kanonsnygga höstskor här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.