Här är höstnyheterna – 12 plagg du bara måste ha i september

Det kommer nya plagg och trender i modevärlden hela tiden. Det är helt enkelt en djungel! Här är våra 12 grymt fina favoriter.


Fyll på höstgarderoben med lite nyheter. Mycket basplagg och simpla plagg gör matchnings-möjligheterna oändliga.

1. Jacka i fuskpäls

Vem älskar inte fluff? Den här jackan kommer från Cheap Monday och finns att klicka hem för 1 300 kronor. Hur mjuk som helst, och definitivt sådär mysigt och lagom varm i höstvädret. Lyxar till vilken outfit som helst.

2. Ribbad off shoulder

Tröjor som man viker över på ett eller annat sätt är en av höstens stora trender. Precis som off shoulder var i somras, fast med en liten twist. Den här puderrosa tröjan hittar du hos River Island – för 249 kronor.

3. Croppad tröja

Kortare tröjor blir alltid riktigt snyggt till högmidjade nederdelar. Här är en stickad tröja från Cheap Monday – som finns att klicka hem för bara 450 kronor. Hur snyggt som helst med två jordnära färger.

4. Faux skinnjacka

Skinnjackan hänger också med till hösten! Riktigt tuff i sin biker-modell. Du hittar den här hos River Island för 849 kronor. 

5. Polokrage

Sweatshirt-tyg måste nästan vara det bekvämaste som finns – här är en tröja från Cheap Monday i precis det materialet. Du hittar den här för 400 kronor. Riktigt höstig med sin snygga polokrage! 

6. Sporty chic

Plagg med någon enstaka rand är inte bara snyggt – det är modernt och trendigt också. Byxor med en lösare passform är dessutom riktigt bekvämt. Just de här hittar du hos & Other Stories för 790 kronor.

7. Trenchcoat 

Pricka den där engelska deckarstilen med en lång trenchcoat. Den här kommer från Cheap Monday och finns i två simpla färger – för 1 600 kronor.

8. Tröja med knyt

Den här lilla detaljen med att knyta små rosetter på ärmarna är hur fint som helst! Den här tröjan finns dessutom i flera olika färger, så du hittar lätt din favorit. Den finns att klicka hem från Ellos – för 199 kronor.

9. Höstens färg

Inte nog med att den här tröjan har en söt volang, så är den också i höstens absoluta trendfärg. Du hittar den hos & Other Stories för 590 kronor. Blir snyggt tillsammans med ett par mörka byxor. 

10. T-shirtklänning

Om man är lat, eller bara inte orka matcha två delar, så är en klänning alltid smidigt att slänga på.

Den här vardagliga klänningen blir din för 300 spänn hos Cheap Monday. Hur enkel som helst att klä upp med lite smycken. 

11. Crushed velvet

Velvet, eller sammet som det också heter på svenska, är inte bara populärt i inredningsvärlden – utan även i höstmodet.

Här är en tröja från Ellos – som finns i två olika färger och blir din för 199 kronor. Grymt fint att blanda olika texturer i en outfit.

12. Mer stickat 

Åtsittande polotröja från Cheap Monday med hög slits på sidorna. Blir sjukt fint med högmidjade jeans, eller en kjol! Finns i två olika färger och blir din för 500 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.