13 grymt snygga sneakers – perfekta för hösten

Även om kylan tränger sig på så är det inte för sent för att ha sneakers. Passa på – uppdatera skogarderoben med de här favoriterna.


Skor är något man aldrig kan ha för mycket av – mer specifikt sneakers, som man alltid har plats med. Här är gamla klassiker och nya fräscha modeller. Vissa har till och med uppdaterats med trendiga detaljer som metallic eller mocka.

1. Låga Converse

Det går aldrig fel med ett par Converse! En odödlig klassiker som finns i flera olika modeller och färger. Här är den låga versionen som finns att klicka hem från 280 spänn. 

2. Gazelle från Adidas

Med sin snygga mockayta får den här skon en härlig vintagekänsla. Vi tycker den är riktigt fin i sin gråa finish, men de finns också i flera andra färger. Här hittar du herrmodellen och här den som är för damer.

3. Puma Suede Platform Core

Visste du att den här populära skon kom i slutet på 60-talet? Sedan dess har de varit en riktig favorit. Kolla in dem här – de finns att klicka hem från knappt 800 kronor. Sjukt snyggt till alla typer av outfits.

4. Metall på tårna

Adidas Originals Superstar 80's är en sko som många känner igen – men här är den i en tuffare version. Matchas snyggt med silversmycken! Kolla in skon här. Det bästa av allt är att de går att fynda från 700 kronor.

5. Skor med knut

En av de trendigaste detaljerna på skor just nu är just detta – en typ av knut på skons ovansida. Hur snyggt som helst! 

Just de här skorna kommer från Pavement och blir dina från 1 199 kronor. Finns också i brunt mocka eller svart skinnlook.

6. Metallic Silver

Ännu en klassiker från Puma – här med en modern silvertouch. Metallic och silver är en av höstens stora trender, och det är väl klart att det gäller skor också! Du hittar dem här från 550 kronor. Grymt bra pris.

7. Slip on

Bekväm slip-on i unisex-modell, finns i marinblått och beige. Hur skönt som helst att slippa knyta skorna! Perfekt för den late. Kolla in dem här.

8. Puma Basket Heart Patent

Söta sneakers med fina skosnören. Här hittar du skon för damer – från knappt 600 kronor! Matchas snyggt med ett par jeans eller till och med en klänning eller kjol.

9. Nike Air Max Thea

De här skorna från Nike finns i flera snygga färger. Vad sägs om härligt rosa till exempel, för att sätta färg på höstmörkret? Och visste du att Therese Lindgren har flera par? Du hittar skorna billigast här. Från 659 kronor.

10. Nike Roshe One

På tal om Nike. Den här modellen är också en av storsäljarna. Klicka hem dam-modellen här – och herrmodellen hittar du här.Stilrent i sina enfärgade varianter, men finns också i härliga mönster.

11. Stan Smith

Här är en klassiker som vi fortfarande inte tröttnat på, och vill du inte ha originalmodellen med grön häl finns många andra färger att välja på. Här hittar du dem så billigt som för en femhundring.

12. Mer metalltår

Guld eller silver – you choose. Från 600 kronor får du ett par riktigt coola sneakers från Adidas. Kolla in dem och hitta det billigaste priset här.

13Adidas Originals Superstar 80s

Alltså, hur snygga? Vi älskar hur denna klassiska sko har fått en snygg twist i form av en gulddetalj. Just nu kan de dessutom klickas hem för 500 spänn. Du hittar dem här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.