KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

14 plagg alla män med stil borde ha i garderoben

- 09/10/2017, 11:24 -

Grundläggande för bra stil är att ha en väl uppbyggd basgarderob – tidlösa plagg som alltid funkar. Här är våra bästa tips!

Kan du pricka av hela listan?

1. Enfärgade t-shirts

Vita och svarta t-shirts är ett måste i garderoben. De skyddar din fina skjorta eller tröja mot svett och missfärgningar. 

V-ringade t-shirts är bäst under skjortor – då kan du knäppa upp någon knapp utan att t-shirten syns. De rundhalsade t-shirtsen kommer från Gant och de v-ringade från Hugo Boss.

2. Kostymen

Kostym

Det finns inget stiligare än en man i kostym! En marinblå eller grå kostym funkar vid de flesta tillfällen och är inte lika formell som en svart. 

Den blå kostymen kommer från italienska Canali och kostar 11 299 kronor. Den grå kostymen kommer från Ralph Lauren och kostar 7 299 kronor.

3. BusinesskjortanSkjorta från StenströmsDen här skjortan är av mer formellt snitt och tillverkad i dubbeltvinnad bomull vilket höjer kvaliteten på tyget. Den kommer från Stenströms och du hittar den här.

4. Button down-skjortan

Skjortor från Polo Ralph Lauren

Button down-skjortan är ledigare och passar bra som en vardagsskjorta. Skjortorna kommer från Polo Ralph Lauren och du hittar den ljusblå här, den vita här och den mörkblå här

5. Uddakavajen

En ledigare kavaj att matcha till jeans eller chinos när man vill vara lite dressad, men inte bära kostym.  

Kavaj från Ralph Lauren

Den här snygga mörkblå kavajen har guldfärgade knappar och är gjord i strukturerad bomull. Den kommer från Ralph Lauren och du hittar den här.

Kavaj från Boglioli

Den här bruna kavajen från Boglioli känns som en riktig höstkavaj. Den finns att klicka hem hos Care of Carl.

6. Stickade tröjan

En snygg stickad tröja funkar både att bära ensam och över en skjorta.  

En enfärgad, finstickad tröja passar till allt! Den här tröjan är i lyxig merinoull och du kan köpa hem här.

Gant kabelstickad tröja

Även den kabelstickade tröjan är en riktig klassiker. Gants populära variant i bomull kostar 1 299 kronor och du hittar den här

7. Rocken

Rock från J.Lindeberg

En rock är det elegantaste ytterplagget och det mest passande till exempel till kostym. Rocken kommer från J.Lindeberg och finns även i svart och marinblått. Du hittar den här.

8. Vinterjackan

Parajumpers parka

I vårt kalla klimat är en tjockare jacka nästan ett måste – om inte gör det i alla fall vintern betydligt mer uthärdlig. Den här parkan kommer från Parajumpers och finns att köpa här.

9. Pikétröjan

Pikétröja från Ralph Lauren

Pikétröjan är ett lite mer dressad alternativ till t-shirten, och med långa ärmar är den inte bara ett sommarplagg. Pikéerna kommer från Ralph Lauren och du hittar den långärmade här och de kortärmade här.

10. Jeans

Jeans från Morris

Det är värt att leta lite extra för att hitta ett par jeans som sitter riktigt bra. Morris är ett märke som gör populära jeans. Du hittar de på bilden hos Care of Carl.

11. Chinos

Chinos från Hugo Boss

Chinos är ett bra alternativ till jeans när man vill vara snäppet mer dressad. De här snygga chinosen kommer från Hugo Boss och finns i fem olika färger. Du hittar dem här.

12. Formella skorOxfords från Loake 1880Ett par oxfords att bära till kostymen. Skorna på bilden kommer från lyxiga märket Loake 1880 och är tillverkade för hand i England. Klicka hem dem här.

13. Vardagsskor

Derbys från Grenson

Ett par derbys är mer informella än oxfords och passar till mycket. Dessa är i kalvskinn och kostar 2 599 kronor hos Care of Carl.

14. SneakersSneakers från Gant och Ralph LaurenAlla älskar väl ett par snygga sneakers. De blå kommer från Gant och finns att köpa här. De bruna kommer från Ralph Lauren och dem hittar du här.