12 sjukt eleganta accessoarer – för alla som vill lyckas i livet

Det är de små detaljerna som gör skillnad. Här är 12 riktigt snygga accessoarer som kommer lyfta din stil direkt!


Det kan vara värt att investera i några riktigt eleganta accessoarer – de gör mycket för helhetsintrycket. 

1. En snygg vardagsväska

Den här väskan är från Barbour och gjord i deras klassiska vaxade bomull och läder. Väskan har plats för en laptop upp till 17" och passar alltså perfekt som jobbväska! Klicka hem den här för 1 999 kronor.

2. En lyxpenna från Montblanc

Bland de som har koll utstrålar en penna från tyska Montblanc verkligen stil och elegans. De må kosta en hel del, men kvaliteten är också oslagbar. Här kan du klicka hem pennan.

3. En näsduk i silkeEn snygg näsduk adderar verkligen det där lilla extra till outfiten. Du har väl inte missat att prickigt är superhett just nu? Klicka hem näsduken på bilden här för 249 kronor.

4. En snygg mössaAtt frysa är inte så elegant! Den här mössan från Ralph Lauren kostar 499 kronor och du hittar den här.

5. Det här lyxiga skovårdskitet

Snacka om elegant att plocka fram den här lådan när du ska putsa skorna! Kitet kommer från brittiska Loake 1880 och innehåller allt du behöver till dina skor. Du hittar det här.

6. En värmande halsduk


En härlig halsduk i ull eller kashmir kompletterar vinterrocken. Den kamelfärgade hittar du här och den grå här. Är du mer sugen på en mönstrad borde du kolla in denna.

7. Klockan



Klockan är väldigt viktig; ofta är den också det enda smycket en man bär. Denna klocka är ett samarbete mellan svenska Sjöö Sandström och schweiziska Vaucher. Du kan klicka hem den här.

8. En korthållareNär du drar upp plånboken för att flasha med dina pengar är det ju nice om även fodralet till pengarna är snyggt. Den mörkblå korthållaren kommer från Smythson och den svarta från Ralph Lauren.

9. Ett lyxparaply

Ett paraply är kanske det första man kommer att tänka på när man tänker på stil – men det finns paraplyer som är riktigt eleganta. Vad sägs till exempel om det handtillverkade paraplyet ovan, från brittiska Fox Umbrellas, som blir ditt för 1 999 kronor?

10. En stilren ryggsäck

Man behöver inte ha en Kånken-rygga, utan det finns faktiskt mer eleganta modeller


Den här kommer från Filson och är gjord i slitstark kanvas och läder. Den kostar 2 599 kronor här.


Den här kommer från Oscar Jacobsson och rymmer en laptop upp till 15". Klicka hem den här för 3 499 kronor.

11. Ett stiligt hundtäcke

Om du har en hund vill du såklart att den ska vara lika stilig som du! Det här täcket kommer från Barbour och du hittar det här.

12. Snygga manschettknappar

Ett måste för en moderiktig man! Dessa kommer från Skultuna, som grundandes av kung Karl IX och fortfarande är kungliga hovleverantörer. 

Manschettknappar i guldpläterad mässing.

Blå manschettknappar.

Manschettknappar med cyklar.

13. Armband

Det här snygga armbandet hittar du här för 549 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!