13 ganska onödiga prylar vi verkligen vill ha i vinter!

Förbered dig för den kalla vintern med fluffiga filtar och andra mysiga saker. Vad sägs om att skydda framrutan från is till exempel?


Vintern är snart här – och om du inte är så förtjust i den årstiden, så finns det saker som kan underlätta. 

1. Kryssning med Rebecca & Fiona 

Okej, det här är ingen pryl, utan en upplevelse! Men hur kul skulle det inte vara att spendera 23 timmar på en kryssning, tillsammans med dina bästa vänner medan ni rockar lös till Rebecca & Fiona? Perfekt för att inte deppa ner sig i kylan. 

Det här är alltså en partykryssning på Galaxy, som du kan fynda just nu för bara 180 kronor. Kolla in dealen här

2. En hög kandelaber

Många drömmer om en lyxig kandelaber. Problemet är bara att de ofta är ganska dyra – men nu kan du fynda en för bara en tusenlapp. Det är en golvkandelaber från Lord Nelson, med fem armar i stål.

Du hittar den grymma erbjudandet hos Let's Deal. Men skynda dig, det är tidsbegränsat!

3. Eleganta handskar med touch-funktion

Att frysa om händerna är jobbigt, och ännu jobbigare blir det om man redan har vantar på sig, men måste slita av dem för att kunna trycka på telefonen. Därför uppfanns touchhandskar! Som de här i pälsimitation. 

De finns i fem olika färger, alla med härligt fluff. Nedsatta med upp till 52 procent! Kolla in dem här

4. Skydd för framrutan

Inte nog med att man redan är morgontrött och fryser – så måste man skrapa rutorna på bilen också. Men med det här skyddet till framrutan kan du slippa det. 

Skyddar mot snö, is och frost. Det är magnetiskt, vilket gör det enkelt att sätta över rutan och ta bort. Det bästa av allt är att det är så pass nedsatt i pris att det bara kostar 99 kronor just nu. I vanliga fall kostar det 399 kronor. Erbjudandet är tidsbegränsat, så skynda dig!

5. Sjöjungfrufilt

Man kan aldrig ha för många filtar. Och man kan definitivt inte ha en coolare filt än den här sjöjungfrufilten! Du hittar den här för 199 kronor.

6. Termosmugg och kanna från Stelton

Nu har du chansen att fynda Steltons termoskanna och muggar från 349 kronor. Du kan välja hur många du vill ha, eller om du vill ha något enbart. Finns i flera härliga färger

7. Fluffiga strumpor

Undvik kalla fötter med härliga strumpor. Du kan välja mellan 2-pack eller 4-pack, i flera olika färger. Du hittar dem här

8. Fodrad mössa och tubhalsduk

Slipp frusna öron med en härlig mössa! Och en medföljande tubhalsduk, som går att dra upp över munnen. De finns i två olika färger för bara 129 kronor. Kolla in dem här.

9. Handvärmare för barnvagn 

Med den här dealen får du en mysig handvärmare för barnvagnen, vadderad med mjuk och härlig fleece. Den blir din för bara 149 kronor. Du hittar erbjudandet hos Let's Deal.

10. Ljusslinga med klämmor

Häng upp bilder eller liknande i den här härliga ljusslingan med klämmor. Supermysig detalj i mörkret! Finns att klicka hem här från 99 kronor. Du kan välja om du vill ha 1-pack eller 2-pack.

11. Yoghurtbägare

I det här mörkret är det extra svårt att stiga upp på morgonen – vilket ofta kan resultera i en missad frukost. Gör såhär istället, ta med dig frukosten på språng! I den här populära bägaren från Sagaform. Du får den för bara 39 kronor.

12. En tuff tesked

Du har säkert teskedar redan – men hur cool är inte de här? Finns i fyra olika färger, om du inte vill ha vanligt silver. Kolla in dem här.

13. Lyxig pläd 

Har du sett något fluffigare fluff? Tror nästan inte det. Den här pläden kommer från Lord Nelson – just nu är den nedsatt i pris. Ordinarie pris är en tusenlapp, men du kan fynda den för bara 349 kronor. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.