17 presenter till pojkvännen – som han kommer att älska

Det är alltid svårt att hitta den perfekta presenten till mannen i ditt liv. Här är en lista som underlättar det.


Klart att mannen i ditt liv förtjänar något riktigt fint, eller hur?

1. Om du verkligen vill visa att du älskar honom

Till konsolen Nintendo Switch finns nya Super Mario-spelet – hur kul vore det inte att spela tillsammans? Här kan du hitta Nintendo Switch och Super Mario Odyssey i ett och samma bundle

2. Weekendbag

Alla behöver en stor och rymlig väska. Perfekt för kortare resor, vändan till gymmet eller liknande. Här är en från det populära märket Sandqvist. Den är väldigt billig också, men fortfarande i grym kvalité. Kolla in den här

3. En god doft

Finns det något bättre än när han doftar riktigt gott? Den här parfymen kommer från Yves Saint Laurent och är en av deras storsäljare. 

Den är söt, kryddig och maskulin. Flaskan är stilren, vilket gör att den mer än gärna får stå framme som en liten prydnad. Du hittar parfymen billigast här.

4. Sneakers

För 599 kronor kan du komma undan med ett par riktigt grymma sneakers. Alltid ett bra presenttips! 

Här är Nike Roshe Two, en ny version på originalet som fortfarande är riktigt populär. Den här nya modellen finns i flera olika färger! Kolla in dem här.

5. För den som gillar matlagning

Med detta set med fem riktiga kockknivar blir ditt kök komplett. Knivar från Global är en riktig investering, men håller vad de lovar.

Många samlar på prylar från märket – och varför inte skämma bort killen med de här? Här hittar du Globals knivset.

6. Bra gaminglurar

Om din kille är en gamer så är ett par bra lurar alltid på önskelistan. SteelSeries gör riktigt grymma headset, och de finns i en massa olika färger.

Just de här heter Siberia Version 2 och finns att fynda för knappt 500 spänn. En riktig favoritmodell! Kolla in dem här.

7. Högtalare

De flesta lyssnar ju på musik – och för att få den ultimata upplevelsen krävs en eller flera bra högtalare. Som denna från Marshall. Den är riktigt snygg också, och är snygg att ha framme. Perfekt present som både du och han kan nyttja.

8. En snygg märkesklocka

Calvin Klein är inte bara känd för sina underkläder och tröjor – utan också för sina klockor. Här är en riktigt snygg klocka som blir din från 2 444 kronor. Lite dyrare, men så värt det. Kolla in den här.

9. Tangentbord och datormus

Alla är inte gamers – men om personen i fråga är det så är nya gamingprylar alltid roligt att få. Här är ett paket med både tangentbord och datormus, båda avsett för spelande.

Du kommer undan billigt från 605 kronor. Det finns mycket dyrare prylar på marknanden, men det här duger alldeles utmärkt! Klicka hem det här.

10. Whiskyglas

De här glasen från Sagaform har en rundad botten, vilket innebär att glasen lutar lite lätt. Lite ovant och läskigt till en början, men desto bättre för drycken. Utan att spilla såklart. Kostar knappt en hundralapp! Här hittar du ett 6-pack.

11. FIFA 18

Senaste FIFA har släppts och det är väl ett perfekt sätt att spendera kvällarna på nu när det blir mörkare och kallare? Perfekt spel att spela tillsammans eller med andra. Du hittar det till billigast pris här (Playstation) och här (Xbox).

12. Öltapp

Hur lyxigt vore det inte att kunna tappa upp öl? Nu kan du det ed den här simpla öltappen. Just den här går på batterier, så du kan ta med den överallt. Du kan klicka hem den här.

13. Hårvax

Att styla håret på rätt sätt tillför inte bara en städad look, man blir också mycket snyggare. Unna killen ett grymt bra hårvax, som det här från 98 spänn.

14. Den nya GoPron

Det är ingen skräll att GoPro dominerar marknaden för actionkameror. Deras nya GoPro Hero6 har flera fina finesser och tekniska nördigheter. Perfekt att ge som present till den snubbe som är äventyrlig av sig. Du hittar kameran här.

15. Monopol med en twist

Varför ha ett vanligt Monopol när man kan ha en cool Game of Thrones-version? Det är inte dyrt heller, för att vara en Collectors Edition. Kolla in det här.

16. Kånken från Fjällräven

En ryggsäck är alltid tacksamt – de är rymliga och bra för ryggen. Kånken är en storsäljare från allas vår Fjällräven som funnits länge. Här kan du hitta en ryggsäck från 699 kronor.

17. Rakapparat

En rakapparat är en klassisk present till skäggbärare. Det är ju en sådan grej som känns lite tråkig att köpa själv, så desto bättre att få den i present.

Den här kommer från Philips – och du hittar den här från 595 kronor.


Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!