Här kan du fynda Beats by Dr. Dre – till halva priset mot i butik

Bra ljud i bra hörlurar är så viktigt! Det finns så många krav – och de här är lurarna har allting du söker. Just nu till kanonpris.


Är du sugen på ett par nya hörlurar? Då borde du passa på nu. Just nu kan du nämligen klicka hem superlurarna Solo2 Wireless från Beats by Dr.Dre till halva priset jämfört med att köpa dem i butik! Kolla in dem här!

Slipp trassel med kablar! Frigör dig från sladdfängelset med de här lurarna, som alltså har Bluetooth-funktion. Trots sladdlösheten kan du svara på samtal, ändra volym och musik på hörselkåpan som har kontroller.

Du kan lyssna upp till tolv timmar, utan att ladda dem! De räcker alltså ett riktigt bra tag, eftersom man sällan använder lurar så pass länge i sträck. 

Uppslukas av bra ljud som är klart och dynamiskt. De sköna hörselkåporna, med den snygga Beats-loggan på, och bandet som går över huvudet följer varje rörelse, och du kan ha på dem länge utan att få ont. 

De är lätta att resa med, om du vill packa ner dem eller ha dem i handväskan till exempel. Beats by Dr.Dre Solo2 går att vika ihop, men är trots det väldigt tåliga. En portabel ljudenhet! Om batteriet i hörlurarna skulle ta slut, så kommer det självklart med en sladd som du kan använda istället. 

I butik kostar de här lurarna normalt runt 3 000 kronor att köpa, men i och med att de är nedsatta i pris just nu kan du fynda dem för bara 1 590 kronor

Perfekt att unna dig själv, eller varför inte klicka hem som en tidig julklapp?

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.