Här är 12 sminkprodukter du bara måste ha – under 400 kronor

Alla har vi favoriter i sminkväskan – här är de produkter som toppar listorna! Vi vet vart du kan hitta dem billigast.


Satsa på riktigt bra produkter – som ändå inte kostar skjortan. Du anar inte hur mycket bra som finns! 

1. Skin Frost från Jeffree Star 

Okej, de här kanske är lite dyra ändå med ett pris från 349 kronor – men dessa highlighters ger ett sådant glow så att de är värt det. Det är också en produkt som räcker väldigt länge.

De kommer alltså från superpopulära Jeffree Star – du hittar dem billigast här. Varför inte köra på den gröna för att matcha julen till exempel? Hur kul som helst! Sedan är det inte så fruktansvärt grön som man kan tro, och går lätt att använda till vardags när du vill ha ett synligt glow. Eller så väljer du bara någon av de naturligare färgerna!

2. Highlightern som syns på allas kinder

Om du verkligen vill satsa på ett billigare alternativ så är den här från theBalm definitivt att rekommendera. Du kommer att blända alla med ett skimmer från bara 139 kronor. 

3. Eyebrows on fleek

Med Dipbrow Pomade slipper du ögonbryn som inte håller, och smetas ut! Här är en pomade som håller hela dagen, och är lätt att applicera. Vi förstår varför många har den här som sin favorit! Det är värt varenda liten krona. Här hittar du dem i alla olika färger.

Anastasia Beverly Hills är ett riktigt populärt märke – och just den här ögonbrynsprodukten är värt ett köp om du inte provat den än.

4. Grym concealer under hundralappen 

Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer från Maybelline har varit en riktig snackis länge. Det är en superbra concealer som enkelt döljer mörka ringar under ögonen. 

Det bästa av allt är att den är så billig – knappt en hundralapp. Den fungerar också bra över hela ansiktet om du har något annat än mörka ringar att täcka. Bra för att ljusa upp områden också!

5. Wake me up

För några år sedan var den här foundationen riktigt populär, speciellt bland amerikanska youtubers. Den är värd att bli uppmärksammad igen! 

Du får lyster utan att bli glansig och kan täcka det du vill täcka utan problem, eller applicera med en fuktig sminksvamp för ett naturligare resultat. En grym foundation som dessutom är prisvärd. Finns att klicka hem från 95 kronor.

6. Contour i den kalla tonen

Här är Bahama Mama från det populära märket theBalm är riktigt poppis nu – och vi förstår varför. Det är en contourskugga som är den perfekta nyansen, utan att vara orange och vara kall.

Finns att klicka hem från 135 kronor – kolla in det här. Du kan till och med använda det som ett typ av solpuder, för att lägga kring ansiktets kanter till exempel. 

7. Sminkborstar

Mjuka och lena sminkborstar är alltid att föredra – och de här från Real Techniques är riktigt bra. Du kan antingen köpa dem var och en för sig, eller ett storpack. Du hittar alla olika borstar här.

8. BeautyBlender

Många föredrar olika sätt att applicera sin bas på. Men den rosa BeautyBlender kan vara en av de absolut mest populära.

Det är alltså en svamp som du antingen låter vara som den är, eller fuktar den med vatten. Du hittar BeautyBlender billigast här.

9. Lyxiga lösögonfransar 

Dramatiska fransar kan göra vilken look som helst komplett. Satsa på de här fransarna från Sweed Lashes – de blir dina från 139 kronor.

De är snälla mot djuren också, eftersom de inte testar på djur eller använder djurhår. Influencers som Kenza Zouiten har visat upp Sweed Pro Lashes på sina sociala plattformar.

10. Soft Matte Lip Cream från NYX

Matta läppar är riktigt snyggt, och också väldigt trendigt. Här är ett liquid lipstick från NYX med silkeslen konsistens i mjuka matta färger. Så återfuktande som en matt finish kan vara, och håller hela dagen.

Finns i otroligt många färger, vad sägs om mörkblått till exempel? Kolla in dem här.

11. Infallible Foundation

Infallible från L'Oreal är en omtalad foundation som håller vad den lovar – även som man sällan har en foundation ett helt dygn så håller den faktiskt väldigt länge.

12. Primer och ögonskuggspalett

För att få till en bra bas för ögonskuggan är det bäst att använda en primer innan, som den här prisvärda från NYX. Det gör att produkter inte samlas i veck, och att alla färger fäster riktigt bra och därmed håller längre. Den här ögonskuggspaletten från Sleek har alla höstiga färger du behöver.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!