Har du ett riktigt träningsfreak i din närhet? Här är 18 grymma julklappar som verkligen uppskattas av den som älskar träning!
Har du ett riktigt träningsfreak i din närhet? Här är 18 grymma julklappar som verkligen uppskattas av den som älskar träning!

18 perfekta julklappar till personen som älskar träning

Har du ett riktigt träningsfreak i din närhet? Här är 18 grymma julklappar som garanterat kommer göra hen glad!


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Från proteinbars till träningsskor för vinterlag – här hittar riktigt bra träningsgrejer att ge bort i julklapp.

Julklappar träning: Sporthörlurar

De här trådlösa hörlurarna är utformade för träning och är både svett- och vattentåliga. De små vingarna gör att de sitter på plats under passet och de har åtta timmars batteritid. Du hittar det bästa priset här.

Julklappar träning: Chinsstång

Med en sådan här stång som går att fästa enkelt i dörrkarmen kan personen göra chins och andra överkroppsövningar när som helst hemma! Du hittar den här.

Julklappar träning: Proteinpulver

Personer som tränar mycket brukar ofta konsumera en del proteinpulver. Därför är väl det här en superpresent – 2,27 kilo proteinpulver för 639 kronor!

Julklappar träning: En riktigt bra sportklocka

Vad är vitsen med att träna om man inte kan mäta, anpassa och hålla koll på allting? Det kan man göra med den här klockan från Garmin, som är en av de populäraste sportklockorna. Du hittar den billigast här.

Julklappar träning: Spikmatta

 Tränar man mycket är det viktigt att också låta kroppen slappna av och återhämta sig. En spikmatta löser upp spänningar, ökar blodcirkulationen och syreupptagningen och frisläpper endorfiner. Här finns den att köpa på rea.

Julklappar träning: Proteinbars

Det är viktigt att fylla på med energi när man tränar, till exempel med en god proteinbar. Här kan du köpa en låda med bars från bara 99 kronor.

Julklappar träning: Träna greppstyrka

IronMinds Captains of Crush är det ledande redskapet när det kommer till detta. Den finns i flera olika styrkor och du rekommenderas att starta med #1, eller en av de förberedande nivåerna.

Bara några få personer i världen har klarat #4, och en av dem är svenske Magnus Samuelsson!

Julklappar träning: Energidryck

Nocco är inte bara gott, många gillar också att ladda upp inför träningen med en burk eftersom den innehåller BCAA, aminosyror som hjälper dig prestera bättre. Nocco PWO är dessutom speciellt framtagen för att drickas "pre-workout". Klicka hem ett flak Nocco i valfri smak till riktigt billigt pris här.

Julklappar träning: Träningsbyxor

Dessa snygga träningsbyxor är grymma att träna i eftersom de stimulerar blodcirkulationen och stöttar musklerna, vilket gör att du orkar mer och får mindre träningsvärk. Du hittar dem här.

Julklappar träning: Löpskor för vintern

En riktig löpare låter sig inte stoppas av vädret! Däremot kan det vara bra att ha ett par skor som är anpassade för vinterunderlaget, som dessa från Asics. De har dubbar och är vattentäta. Här hittar du bäst pris.

Julklappar träning: Foam roller

Ett riktigt bra redskap för att värma upp musklerna eller för att hjälpa till med återhämtningen efter ett träningspass. Du hittar denna form roller här.

Julklappar träning: Träningsband

De här banden är visserligen små men de ger riktigt bra träning! Du hittar ett 5-pack här för 199 kronor.

Julklappar träning: Kompressionströja

Vi vet inte om man lyfter tyngre i kompressionsröjan, men det borde ju vara så! Här hittar du den.

Julklappar träning: En fin träningsväska

Väskan från Lexington hittar du här .

Julklappar träning: Yogamatta

Gillar man att yoga kan det vara skönt att göra det på en egen, fin matta. Den här snygga kommer från Casall.

Julklappar träning: Viktväst

Om du känner att det känns lite för lätt att bara släpa på din egen vikt kan du ju alltid addera en viktväst för extra motstånd. Denna kommer från Star Nutrition Gear och du hittar den här.

Julklappar träning: En actionkamera

Om den du ska köpa present till håller på med någon fartfylld sport kan det vara riktigt kul att dokumentera det med en actionkamera. GoPro har precis släppt sin senaste modell, och den är riktigt grym! Du hittar det bästa priset här.

Julklappar träning: Balansplatta

En balansplatta är riktigt bra för att stärka bålmuskulaturen och anklarna, och även för att få bättre koordination. Här hittar du en balansplatta från Casall för 349 kronor.

Vad kan man önska sig i julklapp om man gillar träning?

Vad kan man önska sig i julklapp? Det är inte helt lätt att veta. Därför har vi samlat ihop 20 tips i den här listan som är perfekta att önska sig om man gillar träning. Behöver du inspiration? Fundera på vad du saknar och se om något av våra tips får ditt hjärta att rusa lite extra. Något som kommer att ta din träning till en helt ny nivå.

Vad ska man tänka på när man handlar julklappar till julen 2022? 

Vad ska man tänka på när man handlar julklappar? Det är såklart viktigt att tänka på personen som ska få julklappen, men just i år finns det några andra saker som kan vara bra att tänka på.

  1. Tänk på att inte gå och trängas i butikerna under coronapandemin - klicka hem julklapparna online.
  2. Boka hemleverans om det går. Går det inte att boka hemleverans så försök att inte besöka post- eller paketombudet under rusningstid.
  3. Tänk på att flera paket och fler transporter innebär ökad klimatpåverkan. Kan du hitta alla klapparna på samma ställe och få allt levererat i samma paket är det bättre. 

Vad utmärker en bra julklapp?

En bra julklapp ska vara minst en av två saker – den ska vara funktionell och/eller rolig. Funktionell är den om du identifierat ett problem hos mottagaren som julklappen kan lösa. Exempelvis om mottagaren alltid har det stökigt hemma, men hatar att städa – då är robotdammsugaren en fullträff. Det visar dessutom väldigt omtänksamt eftersom det visar att du tänkt på personen. Rolig är julklappen om den lockar till skratt eller om den innebär en rolig aktivitet, kanske någon som du och mottagaren kan göra tillsammans. Exempelvis om ni båda älskar stand-up comedy, då är väl biljetter till en föreställning den perfekta julklappen, eller hur?En julklapp är också rolig om den ger mottagaren glädje när hen använder julklappen – exempelvis om hen drömmer att bli fotograf och får kameratillbehör.

Läs även: Billiga julklappar under 200 kronor – till årets julklappsspel

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!