Här är alla de bästa gaming-fynden på Black Friday!

Är du en gamer? Passa på att fynda gamingprylar till kanonpriser just nu! Vad sägs om en ny datorskärm till exempel?


Nu har chansen att fynda grymma gamerprylar till nedsatta priser. Vanligtvis är det en dyr hobby, men nu kommer du undan billigt.

Den här artikeln uppdateras löpande när det dyker upp nya och bra erbjudanden, så se till att kolla in lite då och då för att ha koll på vad som reas ut.

Nintendo New 3DS XL

Passa på att fynda ett Nintendo 3DS – det här är deras nyaste version, och även om den har några år på nacken så är den fortfarande värd varenda krona. Tänk vad kul att spela Zelda, eller varför inte Pokémon? 

Du hittar den billigast här. Finns i flera olika färger, just nu nedsatt med hela 11 procent. Den här versionen är dessutom extra stor, därav namnet XL.

Nintendo Switch

Nintendo Switch är en hybridkonsol du kan spela både med och utan TV och är formad som en läsplatta. Favoriter som Super Mario upplevs nu på ett helt nytt sätt. Här hittar du konsolen 12 procent billigare.

Fnatic Gear Clutch

Den här datormusen är utvecklad med hjälp av Fnatics bästa e-sportare. Och just nu är den nedsatt med 40 procent – kolla in den här.

Xbox One S med Hot Wheels och Forza Horizon 3

Den här populära spelkonsolen, Xbox, är nedsatt med hela 27 procent just nu. Kolla in den här.

Stor musmatta

Ordinarie pris på den här musmattan är 299 kronor – men just nu kan du fynda den för 99 kronor! Enligt recensioner är den här verkligen bra för gaming. Kolla in den här.

Playstation 4 Slim

Unna dig själv, eller någon du tycker om, ett snyggt Playstation. Just nu nedsatt i pris och kan klickas hem här från 3 890 kronor. Perfekt som julklapp. Du får även med spelet Gran Turismo Sport. 

Grym skärm från HP

Maxa spelupplevelsen med en bra skärm. Här är Omen från HP – som du kan fynda just nu med 10 procent rabatt.

Tangentbord från Corsair

Ett tangentbord är givet för optimal gaming! Det här kommer från populära Corsair och har flera olika grymma funktioner. Kolla in det mer ordentligt här. Nedsatt just nu med 17 procent!

Acer Predator

Bara namnet på den här datorskärmen bör få dig att förstå hur grym den är. Du hittar den här, nedsatt med 12 procent!  

Datormus från Roccat

Just nu kan du klicka hem den här datormusen från 499 kronor. Skön att spela med och är väldigt responsiv. Grym gamingmus alltså! Du hittar den billigast här.

Nightblade från MSI

MSI är en riktig favorit inom gamingvärlden – och deras Nightblade-serie består av speldatorer med högpresterande komponenter, inbyggda i en kompakt datorkropp med obegränsade möjligheter. Just den här har till och med ett handtag för att bära den enkelt! 

Kolla in datorn här. Den är nedsatt i pris just nu, så du bör verkligen satsa innan de tar slut. Grymt bra deal för en bra dator!

Gaminglaptop från HP 

Om du hellre vill ha en bärbar dator, så är den här från HP riktigt värd sitt pris – speciellt nu när den är nedsatt för Black Friday. Du hittar den billigast här.

Prisvärt headset

Enligt recensioner är de här grymt bekväma, och hur bra som helst! Men det absolut bästa av allt är att de inte ens kostar 500 spänn. Kolla in dem här.

Logitech G933 Artemis Spectrum

Det här trådlösa gamingheadsetet med inbyggd mikrofon är inte bara snyggt – det är bra också. Och nedsatt i pris! Kan det bli bättre? Här hittar du det billigast.

Gamingstol från Arozzi

En bra gamer förtjänar en bra stol! Här är en populär gamingstol från Arozzi – just nu nedsatt med 11 procent.

Sony Playstation VR

Med ett VR-headset kan du bokstavligt talat uppleva en helt ny värld. Det här var årets julklapp förra året, men varför inte unna dig själv ett par nu? Du hittar dem här.

Kolla även de här Black Friday-artiklarna:

Live: Äntligen Black Friday! Här är allt det bästa på rean!

Shoppingsugen? Här är de bästa Black Friday-fynden på elektronik!

Här är de bästa Black Friday-erbjudanden för träningsfreaket

Här är julklapparna till barn du kan fynda under Black Friday!

Black Friday: Här är alla de bästa julklappstipsen!

TV-bonanza! Fynda en TV till grymma Black Friday-priser!

Här är alla de bästa gaming-fynden på Black Friday!

Black Friday-fynda smink – här är de bästa reorna!


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!