19 perfekta julklappar – för dig som gillar hårda paket

Glöm mjuka och sladdriga paket – ibland är ett hårt paket väldigt uppskattat. Här är 19 saker som blir grymma julklappar.


Alla känner vi igen skräcken när man tar upp paketet, och genast känner hur mjukt det är. Då gäller det bara att ta fram låtsassmilet, inse att det här är okej, det är sådant som händer ibland.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det gäller att vara tacksam ändå! Julklappar är inte allt här i världen, men här har du ändå en tydlig önskelista på vad du kan önska dig i julklapp, eller ge till någon som du vet älskar hårda paket.

1. Brygg morgonkaffet direkt från sängen

Den här kaffebryggaren går att styra via wi-fi vilket innebär att du kan sätta på kaffet direkt från mobilen. Perfekt om du, eller den du ska ge den till, är både lat och morgontrött. Du köper den billigast här.

2. Nintendo Switch 

Till konsolen Nintendo Switch finns nya Super Mario-spelet – hur kul vore det inte att spela tillsammans med den personen du ger den till? 

Här kan du hitta Nintendo Switch och Super Mario Odyssey i ett och samma bundle. Perfekt för en dos nostalgi. 

3. Skippa strykjärnet med en steamer 

Att stryka kläder är ju en mindre underhållande syssla. Med en steamer behöver du ingen strykbräda utan hänger bara upp plagget på en galge, drar steamern över tyget och ser det skrynkliga försvinna. Mycket tillfredställande! Här kan du köpa en steamer.

4. Kängor från Timberland

Ett par vinterkängor är ett måste nu i slasket, och dessa klassiker från Timberland är lika rätt varje år.

Välj den traditionella bruna färgen eller slå till på diskreta svarta. Här kan du klicka hem dem till bäst pris. Finns även i barnstorlekar i massor av färger.

5. Lyxiga köksknivar

Med detta set med fem riktiga kockknivar blir köket komplett. Knivar från Global är en riktig investering, men håller vad de lovar.

Många samlar på prylar från märket – och varför inte skämma bort någon med de här? Här hittar du Globals knivset. Sedan är de ju stilrent snygga också.

6. Snygg högtalare

De flesta lyssnar ju på musik – och för att få den ultimata upplevelsen krävs en eller flera bra högtalare.

Som denna från Marshall. Den är riktigt snygg också, och är fin att ha framme. 

7. Eleganta whiskyglas

De här glasen från Sagaform har en rundad botten, vilket innebär att glasen lutar lite lätt. Lite ovant och läskigt till en början, men desto bättre för drycken. Utan att spilla såklart.

Kostar knappt en hundralapp! Här hittar du ett 6-pack.

8. Den nya GoPron

Det är ingen skräll att GoPro dominerar marknaden för actionkameror. Deras nya GoPro Hero6 har flera fina finesser och tekniska nördigheter – en teknikpryl helt enkelt. Du hittar kameran här.

9. Apple iPad

För många är det rena drömmen att få en iPad i julklapp – och nu kan du vara personen som uppfyller den önskan. Här hittar du den här paddan billigast

10. Playstation

Extra bra är det ju att ge bort presenter som man själv också kan dra nytta av. Här hittar du Playstation 4 billigast.

11. Chromecast Ultra för enklare streaming

Slipp jobbiga kablar och trassel. En Chromecast gör faktiskt tv-tittandet, utan att överdriva, mycket enklare. Kolla in Ultra-versionen här.

12. Vinylspelare

Damma av de gamla vinylskivorna – med en sånhär spelare kan du njuta av dem igen. Just den här är dessutom riktigt billig

13. Gorillapod

Oavsett om du är youtuber eller en som filmar för skojs skull så är en stabil bild alltid att rekommendera. Det kan du åstadkomma med det här stativet som du kan klämma fast lite överallt. 

14. Vas från Klong

Den här fina vasen från Klong är superpopulär – komplettera med en fin blombukett så är du hemma! Här hittar du vasen till bäst pris.

15. Powerbank för längre batteritid

Perfekt för att slippa springa till närmaste eluttag. Här hittar du en från Zagg. Mycket power för lite pengar.

16. Hörlurar från Marshall 

Att stänga ute världen med riktigt bra musik är väldigt skönt ibland – eller att gå på en riktig långpromenad med en spännande dokumentär i lurarna. 

Här är ett bluetooth-headset från Marshall. Sedan så värmer de kalla öron också, vilket alltid är ett plus.

17. Glas från Iittala 

Ordna det optimala fredagsmyset med dryck ur fina glas. Just de här kommer från Iittala – du hittar det bästa priset här.

Riktigt fina att ha framme också, som en inredningsdetalj ungefär. Fungerar som en fin julklapp till en fin person, som gillar hårda paket. 

18. Plattång från GHD

Regn varvas med snö – och hårsvallet ger upp. Här är en plattång från salongsmärket Ghd och du hittar den här. Ytterst uppskattad julklapp.

19. Köksassistent


Ibland vill man ha en liten assistent i köket som hjälper till! Den här kommer från Electrolux och finns i flera olika färger.

En annan klockren julklapp, till vem som helst, är ju ett armbandsur. Här hittar du klockor till både henne och honom till bästa priserna.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!