Nytt år, nya prylar – här är sakerna vi vill ha 2018

Som alltid så har tiden gått fort – och plötsligt är ett nytt år här. Varför inte fira in det med lite nya saker? Här är sakerna vi vill ha 2018.


Med skumpa och raketer firar vi in det nya året. Passa på och klicka hem lite nya prylar, för att fira lite extra.

1. Grymma lurar

De här hörlurarna heter QuietComfort och kommer från Bose. Nu kan du fynda dem med 18 procent rabatt. De sitter skönt på huvudet, har ett bra ljud och läcker inte ljudet utåt.

Ett nytt år innebär med all säkerhet nya grymma podcasts och ny musik från våra favoritartister. Därför vill vi att de här superlurarna följer med oss in i 2018.

2. Aldrig mer en dålig hårdag

Det här kan vara en av de mest populära plattängerna på marknaden. Kolla in den till det billigaste priset här. Unna ditt hårsvall en bra plattång!

3. En bra TV

En smart-tv är en riktig uppdatering för ditt vardagsrum, eller varför inte ditt sovrum. Här är en från Philips som du kan klicka hem nu med 44 procent rabatt

Kryp upp i soffan till alla nya filmer och tv-serier. Den här TV:n kommer inte göra dig besviken.

4. Smarta kaffebryggare finns också

Den här kaffebryggaren går att styra via wi-fi vilket innebär att du kan sätta på kaffet direkt från mobilen. Perfekt om du är både lat och morgontrött. Du köper den billigast här.

5. Glöm strykjärnet

Att stryka kläder är ju en mindre underhållande syssla. Med en steamer behöver du ingen strykbräda utan hänger bara upp plagget på en galge, drar steamern över tyget och ser det skrynkliga försvinna.

Mycket tillfredställande! Här kan du köpa en steamer. För strykjärn är ju sååå 2017, eller hur?

6. Tåliga kängor

Ett par vinterkängor är ett måste nu i slasket, och dessa klassiker från Timberland är lika rätt varje år. Men det här nya året orkar vi inte frysa om fötterna längre!

Välj den traditionella bruna färgen eller slå till på diskreta svarta. Här kan du klicka hem dem till bäst pris. Finns även i barnstorlekar i massor av färger.

7. Aldrig mer en trasig telefon

Brukar du tappa telefonen? Har du aldrig ett stadigt grepp om den? 

Då är en Popsocket perfekt för dig. Just den här finns i flera olika mönster och färger. Du fäster den på baksidan av telefonen. 

8. Ett nyttigare mellanmål

Ta med dig din smoothie överallt – med den här mixern med tillhörande mugg. Perfekt för dig som är stressad på morgonen och inte brukar hinna med frukosten. Här hittar du mixern. 

9. Fånga varje ögonblick

Föreviga livet med en polaroidkamera. Den här från Fujifilm har dessutom en riktigt snygg design! Det här året ska vi fånga allt i en liten bild, för att komma ihåg det extra väl.

Du hittar den här. Det är hur fint som helst med små polaroidbilder. Varför inte sätta upp dem på kylskåpet till exempel?

10. Undvik en död telefon

Perfekt för att slippa springa till närmaste eluttag. Här hittar du en från Zagg. Mycket power för lite pengar.

11. Chromecast

Slipp jobbiga kablar och trassel. En Chromecast gör faktiskt tv-tittandet, utan att överdriva, mycket enklare. Kolla in Ultra-versionen här.

12. En ny dator

Det är inte ofta Apple-produkter är nedsatta i pris. Men just nu kan du fynda den här laptopen för bara 8 490 kronor.

Trots sin storlek och lätta vikt så är den riktigt kraftfull och klarar allting från enkla spel till filmredigering. 

13. Robotdammsugare

Att dammsuga är väl inte den roligaste sysslan – så 2017. Med en robotdammsugare har du någon som gör jobbet åt dig. Tänk vad mycket tid du sparar! Här hittar du Cleanmate, som roboten heter, billigast.

14. Skona ryggen det här året

Om du är en sådan person som sitter mycket framför datorn, oavsett om det gäller jobb eller spel – så förtjänar du en riktigt bra stol

Den här kommer från L33T – och finns i flera olika färger. Just den här modellen finns att fynda 35 procent billigare än ordinarie pris.

15. Ta hand om din hy

Sminkborttagning och hudvård blir genast mycket enklare – och djupare med en liten apparat från ForeoKolla in den till kanonpris här.

16. Hållbara bryn

För eyebrows on fleek krävs en pigmenterad och hållbar ögonbrynsprodukt. Det här är en riktig favorit och kommer från kända Anastasia Beverly HillsNedsatt just nu med 14 procent.

17. Vakna av ljus 2018

När det är mörkt ute på morgonen är man inte jättesugen på att gå upp när klockan ringer.

Lite lättare blir det med en väckarklocka som väcker en genom en simulerad soluppgång. 

18. Smartaste resväskan

Den här väskan har så många smarta funktioner. Till exempel Bluetooth och en tillhörande app som gör att du kan se precis var väskan befinner sig, om den skulle försvinna. 

Dessutom kan du ladda telefonen med den och se hur mycket väskan väger direkt i appen. No more övervikt! Du köper väskan här.

19. Popcornmaskin

För alla filmkvällar i vinter! Det är ju mycket roligare, och godare, att poppa popcornen i den här.

Riktiga biopopcorn! Här hittar du den till bäst pris.

20. Eltandborste

Ett fint smile är väl alltid eftertraktat. Så håll det i schack med en riktigt grym tandborste.

Den här kommer från Philips och du hittar den billigast här. Grymt bra med alla sina inställningar och funktioner!

21. Termosmugg som inte spiller

Är du en sådan som spiller? Med den här termosmuggen slipper du det. Det är ett lock som du klickar för att öppna eller stänga, och du kan dricka från alla håll och kanter – precis som en vanlig mugg.

Kolla in termosmuggen från Stelton här. Finns i flera olika färger!


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!