7 saker att göra med ditt kompisgäng
7 saker att göra tillsammans med ditt kompisgäng

7 riktigt bra deals på roliga saker att göra med ditt kompisgäng

Är du och ditt kompisgäng sugna på att göra något kul tillsammans? Vi har hittat sju roliga upplevelser. Passa på att boka innan de tar slut.


Vill du och ditt kompisgäng göra något kul? Nedan har vi hittat sjukt roliga aktiviteter att göra – för en grym deal. Passa på innan de tar slut!

1. Kör paintball tillsammans

Hur roligt är det inte att dra ihop ett gäng och ha en heldag tillsammans och spela paintball? Här hittar ni ett sjukt bra erbjudande på paintball för en heldag hos Nationwide Paintball – 94 procent rabatt! Ordinarie pris 1 550. Ditt pris: Från 95 kronor. 

2. Besök Bounce - Jumping park

Har ni inte testat att besöka Bounce är det ett måste! För denna deal får ni 1 timme i hopplandet för 75 kronor, vilket är halva priset! Där finns trampolinpark, X-park hinderbana, trampolin-dodgeball, slam dunk i trampolin och mycket mer.

3. Spela Shuffleboard tillsammans på O'learys

Denna deal innefattar en timmes shuffleboard på O'Learys för endast 99 kronor upp till fyra personer, alltså 50 procent rabatt nu. Verkligen en sjukt rolig aktivitet att göra ett gäng, på AW eller i helgen.

4. Marockansk hamam för två

Ta med en vän eller partner och unna er en lyxig stund tillsammans. Denna deal ger 60 minuter från 849 kronor, där ordinarie pris är 1 700 kronor. hamam känns riktigt lyxigt!

5.Testa spökvandring i Gamla stan

Hur kul låter det inte att dra ihop ett gäng och bege er ut på spökvandring tillsammans? Hör om vita frun, bödeln och möt digerdödsdoktorn. Dealen är 99 kronor per biljett, alltså halva priset mot vad det annars kostar.

6. Åk på Rock and Roll kryssning

Visst låter det kul? Samla ihop ett gäng och dra iväg med Silja Line en natt på Rock and Roll kryssning för endast 500 kronor per person. Då ingår gemensam hytt och två drinkbiljetter var. Kul att dansa tillsammans en hel natt. 

7. Gå en sushikurs tillsammans

Vem älskar inte sushi? Tänk att lära dig från grunden hur det tillagas så du kan bjuda dina vänner på en god sushimiddag. Här har vi hittat en grym deal på endast 499 kronor, vilket är mer än 50 procent rabatt. Passa på innan den tar slut!

För fler roliga idéer på vad du och ditt kompisgäng kan göra så gå in och kika här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.