Här hittar du vårresor för riktigt bra priser
Vad sägs om en weekendresa i vår?

9 härliga resor vi drömmer om just nu – för under 3 000 kronor

Nu när det är som kallast känns våren långt bort. Då är det perfekt att ha något att se fram emot, som en härlig resa!


Här har vi samlat ett gäng resor vi gärna skulle åka på. Alla finns just nu att boka till väldigt bra priser! 

1. Malta

Malta är en av de solsäkraste platserna i Europa, och det låter ju ganska lockande just nu. Staden Bugibba ligger vid havet, nära till feststaden St Julian och huvudstaden Valetta. Boka en hel vecka här för 2 435 kronor.

2. Barcelona

Barcelona är ett riktigt hett resmål just nu. Njut av tapas, trendiga barer och klubbar och grym shopping. Här kan du boka en fyra dagars resa för strax över 2 000 kronor.

3. London

Afternoon tea, trevliga britter, musikaler och riktigt bra shopping – London är staden som har det mesta. 

Om det är lite ruggigt och regnigt gör det inte så mycket när staden är full med mysiga restauranger och pubar. Boka en resa med flyg och hotell i Notting Hill för 1 595 kronor här.

4. Istanbul

I Istanbul möts öst och väst, Europa och Asien. Här hittar du vackra gamla moskéer och museum såväl som ett pulserande nattliv och grymma restauranger. Boka en resa för 2 475 kronor här.

5. Paris

Vad sägs om en vårresa till romantikens huvudstad? I Paris dricker du rödvin på något härligt brasserie, shoppar, går på konstmuseum och bara promenerar omkring i en av världens vackraste städer.

Här kan du boka resa och tre nätter på fyrstjärnigt hotell för 2 875 kronor.

6. Budapest

Budapest har blivit ett av de populäraste resmålen i Europa och det är inte så konstigt. Staden är vacker och livlig och det är dessutom riktigt billigt. 

Testa till exempel på att besöka ett av de storslagna badpalats som man byggt kring stadens varma källor! Här kan du boka ett lyxigt spahotell till superpris.

7. Nice

Möta våren i södra Frankrike, hur härligt låter inte det? Nice är franska rivierans huvudstad och här finns allt – från shopping till stränder, från lyxrestauranger till mysiga små caféer i gamla stan. Här hittar du en resa till ett grymt pris!

8. Berlin

I Berlin kan man verkligen känna historiens vingslag, med spåren efter andra världskriget. Men det är också en modern och kulturell stad med restauranger och nattklubbar som aldrig stänger. Boka din resa här.

9. Köpenhamn

Man behöver inte åka långt för en härlig weekend. Köpenhamn är staden där man både kan shoppa lyxig dansk design och äta det klassiska smørrebrødet och röda pølsen. 

Missa inte heller Nyhavn med sina färgglada hus och kanske ett besök i fristaden Christiania. Boka resan till Köpenhamn här.

Ännu fler grymma resedeals kan du spana in här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.