Presenter till småsyskon
14 presenter till dina småsyskon som de kommer älska

14 presenter till dina småsyskon som de kommer älska

Är du på jakt efter den perfekta presenten till ditt småsyskon? Vi har tagit fram olika alternativ från topplistorna som du borde spana in.


Börjar det bli dags att köpa en present till ditt mindre syskon eller något annat barn i din närhet? Vi har tagit fram 14 perfekta presenter att ge bort – som just nu toppar listorna. 

1. Stiga Sports snowracer


Stigas populära snowracer känns som ett säkert kort att ge bort, passa på nu när den finns nedsatt här för 399 kronor!

2. LEGO Technic Porsche 

Ett legoset som blir en Porsche 911 GT3 RS  när den sätts ihop. Bilen har bland annat en aerodynamiskt kaross och en justerbar spoiler. Alltid kul med leksaker som kräver lite mer tankeverksamhet! Spana in marknadens bästa pris här.

3. Modedocka från Disneyfilmen Frozen

Hur söta är inte dessa dockor från disneyfilmen Frozen? Välj mellan en Elsa eller en Anna!

4. Bamseby

Låt barnen bygga upp en hel bamseby där alla karaktärer från sagan finns med. Här kan du köpa byn till 30 procent rabatt, den kostar då 469 kronor. 

5. Bilbana

Perfekt bilbana att starta med, som du sedan kan köpa till fler vägar och bilar. Har fått toppbetyg och finns att köpa här för 1998 kronor!

6. Gunga


En klassisk gunga som passar alla gungställningar, hög rygg och säkerhetssele. Finns här för 232 kronor, i många olika färger. Väldigt bra grej att ge bort!

7. Domyos MT 100 studsmatta


Hur kul att ge bort en liten studsmatta som man kan ha både inne och utomhus? Denna finns att fynda här för 349 kronor.

8. Byggsats med zoo


Satsa på att ge bort en byggsats - denna med zootema och låt dem tänka till ordentligt. Denna är skapad för 5-12 år och är ett riktigt kap här för 226 kronor.

9. Finger Lingers

Hur fina är inte dessa "finger lingers" där barnen kan få känslan av att ha ett eget husdjur. Sötisarna kostar 199 kronor här. De reagerar på ljud, rörelse och beröring och ger ifrån sig små apljud.

10. Fidget spinners

Att ge bort en fidget spinner känns som ett säkert kort, dessa har sex sidor och finns i olika designer. Finns att hitta här för upp till 20 kronor!

11. Kickbike från Denver

En grym present att ge bort är denna elektriska kickbike med hastighetsmätare framtill. Just nu för priset 2490 kronor, passa på! Andra coola egenskaper är att du kan åka 15 kilometer på en laddning och att den har framlampa. 

12. Big Bobby Car

En klassiker som har funnits med i många år men fortfarande toppar listorna är denna bil. Här kan du fynda den för 40 procent rabatt. Finns i många olika färger. 

13. Dockskåp från Lundby

Dockhus från Lundby med öppningsbara fönster och du kan köpa till en fjärrkontroll för att tända lamporna. Bygg sedan på med flera våningar. För det otroliga priset 409 kronor.

14. DJI Sparky Fly More Combo

Drönare som det säljs väldigt mycket av just nu, denna modell finns på topplistorna och blir din för 5890 kronor. Finns i många olika färger, en drömpresent på många olika sätt!


___

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!