Vårens inredningsdetaljer
17 inredningsdetaljer till ditt hem inför våren!

Här är 17 inredningsdetaljer som ger ditt hem ett vårlyft

Våren närmar sig och hur härligt är det inte då att fylla hemmet med färger och blommor i fina arrangemang? Nedan har vi samlat vårnyheter du inte får missa.


Hur roligt är det inte att fylla hemmet med lite vårnytt? Vi har samlat 17 inredningsdetaljer du inte får missa!

1. Kruka Bergs Potter

En vårnyhet hos Cervera är denna härliga kruka som fyller rummet med färg. Finns att hitta här!

2. Ostindia koppar

Just nu har Cervera muggveckor och 20 procent på alla muggar! Serien Ostindia är stilsäker och romantisk, spana in dessa blåa muggar på 20 procent rea här!

3. Litet växthus

Tänk vad mysigt att plantera små sticklingar i hemmet och se dem växa i ett växthus. Det kommer från House doctor och du kan kika närmare på det här!

4. Blommigt fat

Kanske det finaste fat vi har sett. Det är handmålat av stengods från Paradisverkstan och finns fortfarande kvar i butik, kolla in det här!

5. Klong Äng vas 

Tänk när de första vitsipporna tittar fram, hur fint är det inte att placera några vårblommor i denna vas från Klong? Den lilla vasen finns här för 759 kronor. Finns även andra färger och en större storlek. 

6. Stenfors gjutjärnsgryta

Det känns vårigt att satsa på vitt porslin då det är stilrent och fräscht. Denna gjutjärnsgryta för 799 kronor finns i olika färger och är så fin med gulddetalj.

7. Cocktailkit

Tänk vad bra att ha ett cocktailkit hemma så att du alltid är redo att slänga ihop en vårig lemonad till dina gäster. Kittet innehåller fem tillsatser så du kan skapa det perfekta fluffet till drinken, fem verktyg samt instruktionsbok. Hela kittet blir ditt här för 499 kronor.

8. Filippa K assiett

Stilrent porslin från Filippa K i svart och vitt, kolla närmare på dessa assietter som kostar 189 kronor här.

9. Elsa Beskow handdukar

Söta kökshanddukar med Elsa Beskows illustrationer. Här hittar du den till vänster för 199 kronor med jordgubbar. Den andra med Fru Kålros finns här även den 199 kronor.

10. Klong Gloria ljusstake 

Stor Gloria ljusstake i mässing här! Den finns även i silver och i en mindre storlek.

11. Bestickset i rosé

Detta 16-pack bestickset finns här! Finns endast online och känns som de perfekta besticken i roséguld från Broste Copenhagen.

12. Champagneglas 

Kanske dags att satsa på nya champagneglas att skåla med på balkongen? Antingen dessa höga raka 2-pack för 179 kronor (vänster) eller de rundade från Table Top 2-pack för 179 kronor (höger).

13. Bordstabletter

Satsa på våriga bordtabletter i fina mönster. Du hittar ett 4-pack av de med bär för 429 kronor här. Eller de mer klassiska blåvita i ett 4-pack för 429 kronor.

14. Vasen Hallon från Orrefors 

En av vårens hetaste vaser är denna från Orrefors som du hittar här för 799 kronor.

15. Drinkvagn

Har du letat länge efter en drinkvagn till vardagsrummet? Detta kan vara den perfekta vagnen. Spana in den här. Så snygg med sina två våningar!

16. Silvia Lampa Silver/Guld


Snygga lampor inspirerade från Ph Kotte-serien. Här finns lampan i mässing. Till höger hittar du den silvriga för 749 kronor.

17. Moccamaster i rosa 

Moccamaster känns som ett måste i ett kaffeälskande hem och kan samtidigt vara en snygg inredningsdetalj. Så fint att satsa på en rosa till våren och fylla hemmet med färg. Här finns denna och även andra färger!

För mer inspiration inför våren spana in fler inredningsdetaljer här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!