14 snygga vårplagg till henne – på galen rea just nu

Uppdatera garderoben med lite härliga plagg. Du har chansen att komma undan riktigt billigt just nu! Massor av favoriter för under 500 spänn.


Ljusa och pastellfärger är något som är klassiskt för våren – här sådana plagg, och lite till såklart. 

1. Trumpet Flare Sleeve Top

Utsvängda ärmar har varit en stor trend, och visst är det fortfarande riktigt snyggt! Här är en populär tröja från Hannalicious kollektion för NA-KD

2. Matchande byxor

Den ovanstående tröjan med utsvängda ärmar har också ett par matchande byxor. Slå på stort i en helsnygg outfit, eller matcha de olika plaggen på något annat sätt. 

3. Bandeau Top

Det kanske är lite för kyligt för den här toppen just nu. Men snart är det vår och solens strålar kommer att värma dig. Dessutom är den här riktigt fin med sin snörning

Men det bästa av allt är att den är grymt billig, och finns att fynda för 79 kronor. Så fint att matcha med högmidjade nederdelar!

4. Sparkle Tee

Det här må vara en ganska simpel t-shirt, men den blir genast så mycket mer intressant med sitt glittriga tyg. Passar både till vardags och fest. 

5. One Shoulder

Nyårsafton är över – men det ska inte stoppa dig från att glittra. Den här klänningen blir ju grym till en sväng på dansgolvet! Eller en finare middag, kanske något för alla hjärtans dag?

6. Folded Knit Sweater

Det är alltid trevligt med en färgklick i garderoben – speciellt till våren. Många vill ha just den här tröjan, eller en liknande, och nu har du chansen att fynda den under 200 spänn. Om rosa inte är din grej så finns den även i svart.

7. Gyllene skor

Invig våren i de här coola dojorna! Sneakers sitter aldrig fel, och de här är extra tuffa med sin glänsande silver. Kolla in dem här.

8. Volanger i ljusblått

Den här blusen är passande för både jobb eller finare tillfällen. Det bästa av allt är att den är sjukt bekväm att ha på sig.

9. Trendigt i prickigt

Prickigt är en av de absolut hetaste trenderna just nu – och hur fin är inte den här klänningen? Tänk dig att bära den här under en varm sommarkväll!  

10. Super Girl

Man kan aldrig ha för många par solglasögon – olika modeller fungerar ju med olika outfits. De här heter Super Girl och kommer från Quay Australia.

11. Osynlig Crop Top

Knåpa ihop en tuff outfit med den här kamouflagemönstrade tröjan – med ett par slitna jeans, en högmidjad lackkjol eller egentligen vad som helst. 

12. Vintageliknande jeans

Hur bekväma ser inte de här byxorna ut att vara? Snyggt till den avslappnade outfiten, och samtidigt oerhört trendigt. 

Med hela 40 procent rabatt just nu, så blir de här brallorna dina för knappt 300 spänn.

13. Faux Fur

Svep in dig i en drömmig jacka till våren. Det kan eventuellt bli lite varmt, men om du är en frusen person så är det här jackan för dig. Du kommer se så mysig ut! På ett bra sätt.

14. Klackar med fluff

Piffa upp vilken outfit som helst i de här söta klackarna. Kan vara lite väl kallt att gå med dem utomhus innan våren ens har börjat, men inomhus och senare under året fungerar de alldeles utmärkt. De är ju bara så fina!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!