Här hittar du de populäraste prylarna just nu till billigast pris
Det är mycket teknik i toppen.

Prylarna som toppar listorna just nu – här hittar du dem billigast

Är du shoppingsugen? Här har vi samlat grejerna som shoppas mest just nu och var du hittar dem till bäst pris.


Här är några av grejerna som svenskarna helst vill ha just nu!

1. Apple AirPods

De här smarta trådlösa lurarna ansluter direkt till din mobil när du tar ut dem ur fodralet. När du sätter in dem i öronen startar ljudet automatiskt, och pausar när du plockar ut dem. Här hittar du Apples AirPods billigast.

2. Nintendo Switch

Med den här konsolen kan du både spela själv och tillsammans andra, samt plocka med dig den och spela var du än är. Inte konstigt att den är så pass populär! Här kan du köpa Nintendo Switch.

3. Drönare från DJI

Drönaren är fortfarande poppis! Den här drönaren från DJI har en grym kamera och en maxhastighet på 68 kilometer i timmen. Du hittar den till bäst pris här.

4. Google Chromecast

En Chromecast är det enklaste sättet att streama Netflix, HBO, Youtube eller någon annan app från telefonen direkt till teven. Klicka hem en Chromecast här för bara 379 kronor. Vill du ha 4K-upplösning ska du satsa på en Chromecast Ultra.

5. Nocco

Att Nocco är en omtyckt energidryck har väl ingen missat – och riktigt populärt är det att köpa hem ett helt flak med Nocco! Du hittar det här för 359 kronor.

6. Adidas Stan Smith

Adidas Stan Smith-sneaker är fortfarande lika populär och det är kanske inte så konstigt – det är ju den perfekta vita sneakern? Du hittar det billigaste priset på skon här.

7. Hörlurar från Sony

Det här är de populäraste hörlurarna just nu – Sony WH-1000XM2. De är trådlösa och har riktigt bra ljudkvalitet och batteritid. 

Tidningen Ljud & Bild utnämnde dem till "den bästa hörluren med brusreducering vi testat". Här hittar du lurarna till bäst pris.

8. Nike Tanjun (dam)

Dessa snygga sneakers som finns i flera olika färger kommer från Nike. Du kan klicka hem dem här från 489 kronor.

9. Nintendo Classic Mini SNES

En annan spelkonsol som toppar listorna är den här retrokonsolen från Nintendo. 

Den kommer med 21 förinstallerade spel som garanterat kommer ge nostalgikänsla; Super Mario, Zelda, F-Zero och fler. Konsolen hittar du här för 938 kronor.

10. Google Home MiniGoogle Home Mini ansluts till ditt wi-fi och sedan kan du styra den med rösten – spela musik från Spotify, ställa frågor, titta på film och så vidare. Den kostar 599 kronor här.

11. Teve från LG

Den här teven som toppar listorna beskrivs som supertunn med grym bildkvalitet i bioklass. Den kommer från LG och går att köpa för 14 990 kronor.

12. iPhone 8

Den mest populära mobilen just nu är iPhone 8 och du hittar den till billigast pris här – 6 990 kronor.

13. Aktivitetsarmband från Fitbit

Det här smarta aktivitetsarmbandet från Fitbit håller koll på all din aktivitet. Spana in den närmare här.

14. GoPro Hero6

Den roligaste kameran att ha med på semestern måste vara en GoPro. Filma när du dyker, surfar, hikear, åker skidor eller något annat. Nya modellen Hero6 har dubbelt så hög prestanda som femman och du hittar den billigast här.

15. Hörlurar från Marshall

De här snygga hörlurarna kommer från Marshall. De är trådlösa och har en batteritid på 30 timmar. Du hittar dem här för 698 kronor.

16. Löparskor från Adidas

De här löparskorna har en riktigt skön passform med en överdel i ventilerande Primeknit-tyg och sula som är stödjande och stötdämpande. Du hittar dem till bäst pris här!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!