Gult är inte fult! Här är 11 plagg du bara måste ha

Trendiga färger kommer och går – och gult är här för i vår! Uppdatera garderoben med en härlig färgklick. Här är våra favoritplagg just nu.


Det hur snyggt som helst att bryta en färglös outfit med en häftig tröja i gult. Perfekt för påsken, färgglatt för våren och trevligt med ljusa färger i garderoben. 

1. Klassiskt från Adidas

Du har säkert sett den här tröjan i en mängd olika färger – och visst är den fin i ljusgult!Tröjan är oversize och bekväm att ha på sig. Kan enkelt matchas med strumpbyxor eller leggings om du inte tycker det blir för kort, eller ett par coola jeans.

2. Vida ärmar

en ljusare ton känns den här tröjan extra rätt för våren. Med vida ärmar och en lite högre krage blir tröjan perfekt för alla vardagstillfällen. 

3. Puffy Coat

Omge dig av mysigt fluff! Den här jackan är såklart gjord i faux fur. Det är en kortare modell, som definitivt kommer få dig att synas. Här hittar du den under tusenlappen.

4. Kappa från River Island

Många letar efter den perfekta kappan. Om du vill satsa på gult, så är den här definitivt en värdig kandidat. Den har raka linjer och är ganska lång, samt har ett avtagbart band i midjan som du kan välja att använda eller inte. Kolla in den snygga kappan här.

5. Dressed Tie Pants

Sådana här byxor med knyt i midjan är hur snyggt som helst – och väldigt bekvämt i och med att de sitter löst på kroppen. Matchas enkelt med en instoppad tröja eller en crop top. Här hittar du dem billigast.

6. Basic Hoodie

En huvtröja kanske inte passar alla tillfällen – men det är hur bekvämt som helst! Dessutom kan du uppnå en tuff stil om du matchar på rätt sätt, utan att liksom se alldeles för chill ut. Den här blir din för 299 kronor hos NA-KD.

7. Folded Sweater

Det här är också ett måste i garderoben om du vill följa trenden. Dels så är den gul, men också i en design som du liksom viker över axlarna. Mysig och snygg på samma gång! 

Materialet är hur mjukt som helst, och är gjord i lite av en oversize-modell. Kolla in tröjan här.

8. Långärmad klänning

Den här klänningen kommer att bli perfekt för alla finare tillfällen. Djup v-ringad och detaljer med volanger.

9. Gul mössa

Glöm kalla öron och blött hår – med en mössa slipper du det problemet. Den här är grymt fin i sin gula färg och skön i sitt ribbstickade material.  

10. Låga Converse

Många har haft ett par Converse eller två – men har du haft dem i den här gula modellen? Nästan orangea. Den här låga modellen blir perfekt till våren! 

11. Regnjacka

Det kan vara just det här plagget du tänker på när du tänker på gula kläder. En regnjacka. Eller så tänker du på gula gummistövlar. Skydda dig mot regn och slask!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!