Roliga saker och upplevelser som du kan boka riktigt billigt
Vad sägs om en lyxmiddag till mindre än halva priset?

Vintertrött? Här är 11 härliga saker att hitta på – till grymma priser

Det är inte konstigt om man känner sig lite trött och seg i februari. Därför har vi samlat en lista med roliga saker att göra – som du just nu kan boka till riktigt rabatterade priser.


Unna dig till exempel en skön spadag!

1. En lyxig middag

Lyxa till det med en god middag på Djurgårdsbrunns Wärdshus. Just nu kan du boka en fyrarätters middag till 68 procents rabatt här.

2. Övernattning på spa

Det finns väl inget bättre sätt att komma bort och koppla av än att checka in på ett spa? Ta med dig någon du tycker om och boka en natt inklusive middag hos Skepparholmen Nacka Spa, som ligger vid vattnet utanför Stockholm.

Just nu är priset nedsatt från 4 550 till 2 695 kronor och du hittar erbjudandet här.

3. Spa på Falkenberg Strandbad

Befinner du dig närmare västkusten kan istället boka en spadag på Falkenberg Strandbad. Där kan du simma, basta, gå på behandling, relaxa och njuta av de vackra omgivningarna precis vid havet. 

För två personer kostar det 399 kronor här.

4. Spela paintball

Painball är ju himla kul! Varför inte dra ihop ett gäng och spela en hel dag? Nationwide Paintball är ett riktigt stort paintballcenter med många spelzoner med olika teman. 

Här kan du boka en hel dag för 95 kronor istället för ordinarie 1 550 kronor.

5. Massage

Hur skönt låter det inte med en massage? Här kan du boka en massage från 239 kronor – 62 procents rabatt!

6. Vin- och ostprovning

Att vin och ost är en riktigt bra kombo är ingen nyhet. Boka in en ost- och vinprovning och njut av båda härligheterna. Här kan du boka för 299 kronor.

7. Solkryssning

Kom bort från vintern ett tag och åk på en kryssning med Birka. Njut bland annat av det inglasade soldäcket med jacuzzi och pool, som tack vare konstgjorda solar alltid är 27 grader varmt! Boka här till 46 procents rabatt.

8. Helikoptertur

Att åka helikopter är riktigt häftigt, och nu kan du boka en helikoptertur över Malmö och Lund för bara 599 kronor. Här hittar du erbjudandet.

9. Skaffa en tatuering

Att boka tid och göra en ny tatuering kan definitivt pigga upp i vinterkylan. Varför inte göra det tillsammans med en kompis (ni behöver ju inte göra matchande tatueringar)? Här kan du boka en tatueringstid till hela 79 procents rabatt!

10. Gå på en show

Showen Elvis, Cash & The Killer på Göta Lejon har fått grymma recensioner och nu kan du boka biljetter till mindre än halva priset här

11. En kväll med sushikurs

Lär dig göra egen sushi som ett proffs – du får både en kul upplevelse och en riktigt god middag. Kursen finns i Göteborg och Stockholm och du kan boka den för 499 kronor här.

 SPANA IN FLER GRYMMA DEALS HÄR!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!