16 sneakers att bära i vår
16 sjukt snygga sneakers att bära i vår!

16 sjukt snygga sneakers – perfekt för våren

Sneakers, gympaskor, fritidsskor – kärt barn har många namn. Hur som helst är det här perfekta typen av skon för det kommande vårvädret. Här hittar du favoriterna billigast.


Sneakers är inte bara gjorda för skateboardproffs och tuffa modeikoner. Det är ett perfekt val av sko för våren – och det finns hur många modeller som helst att välja mellan. 

1. Puma Suede Platform

De här populära skorna blir dina för 599 spänn just nu. Klicka hem dem här. Finns i flera olika färger, och är självklart grymt populära i den svarta färgen. 

2. Klassiska Stan Smith

De här skorna blir nästan snyggare för varje år som går, de har ju funnits med ett bra tag.

Perfekt att ha som snygg vardagssko, som dessutom är bekväm. Ett par Stan Smith blir dina för drygt 500 kronor här.

3. Gazelle från Adidas

Adidas Gazelle skapades redan på 60-talet och har varit en klassiker sedan dess. Den finns både i en herrmodell och en dammodell. Hur snygga som helst i grått till exempel!

4. New Balance

Satsa på en klassisk New Balance till våren. Denna är så snygg i grått men finns även i många andra färger och blir din här för endast 285 kronor.

5. Vans Old School

Att bära Vans känns helt rätt i tiden, egentligen oavsett, och denna modell är ett klart val att satsa på i vår.

Även denna finns i många olika färger. Modellen finns nu att fynda för bara 400 spänn! Sneakers under femhundringen kan man ju inte tacka nej till.

6. Adidas Originals Pharrells

Vita sneakers med en twist i rosa och väldigt bekväma med den högre sulan. Här blir de dina för 599 kronor.

7. Enkla sneakers

En lite högre sula får dig inte bara att se längre ut – det är också en av de hetaste trenderna just nu. Just de här skorna hittar du billigast här.

8. Nike Tanjun

De här bekväma skorna finns just nu att fynda för 489 kronor. Om du inte vill ha svarta skor, så finns de i en massa andra färger också. 

9. Pavement Ava Loop

Skor med "en knut" var riktigt trendigt i höst, och är fortfarande lika snyggt De här finns i fyra olika härliga färger. Kolla in dem här. Lite saftigare pris, men så värt det.

10. Nike Air Force

Vita sneakers inför våren är alltid en bra idé. Denna modell med lite högre kant är en klassiker och så snygga. De blir dina här.

11. Bryanne från Steve Madden

Många suktade efter de här skorna från Steve Madden när de toppade listorna i höstas. Bilderna ger dem inte rättvisa, de är grymt snygga i verkligheten. Kolla in dem här.

12. Basket heart Puma

Denna modell från Puma är så fina med skosnören i siden. Spana in dem närmare här.

13. Låga Converse

Det går aldrig fel med ett par Converse! En odödlig klassiker som finns i flera olika modeller och färger. Perfekt som vardagsskor, men kan definitivt användas till finare tillfällen om du vill skona fötterna från klackar.

 Här hittar du dem billigast. Hur fina var de inte i den ljusblåa färgen?

14. Gå på moln


Namnet Cloudfoam gör sig rättvisa – de här är riktigt bekväma att promenera omkring i! Finns i flera olika färger, men visst är de fräscha i den här vita, nästan gråa modellen?

15. Puma Suede Platform

Denna modell från Puma är något tuffare med den högre sulan. Så snygga i svart och de blir dina här.

16. Fluffiga skor

De här skorna skapade många frågetecken när de först kom ut i butik – hur kan man ens ifrågasätta fluffiga pälsbollar på skor! Det bästa av allt är att de här är riktigt prisvärda.

Kolla in alla sneakers här för att se fler grymma priser! Man kan aldrig ha för många skor, eller hur?

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!