Här är 14 sjukt roliga tillbehör till mobilen
14 sjukt roliga tillbehör till din mobil som du inte får missa.

Här är 14 sjuka tillbehör till din mobil som du inte får missa

Sugen på lite smarta tillbehör till din mobil som underlättar vardagen eller helt enkelt gör den festligare. Då ska du spana in denna lista med 14 sjukt roliga gadgets.


Vi har listat 14 sjukt roliga tillbehör till din mobil som du inte får missa. Spana in dem nedan. 

1. Panorama Pod för foton


Om du tycker om att ta fina panoramabilder är detta det perfekta verktyget. Du placerar mobilen och låter den snurra ett varv. Skärpan blir perfekt utan skak och din naturbild är klar. Här blir den din för 99 kronor.

2. Rosa mobilskal Iphone

Kolla in dessa söta mobilskal från Richmond and Finsh till Iphone 7 eller X. Här hittar du det rosa med blommiga träd. Är du sugen på ett glittrigt skal så hittar du det här, och här finns det helrosa.

3. Musikmössan

Tycker du om att löpträna utomhus men störs av sladden som hoppar runt? Då är denna mössa perfekt med inbyggda högtalare, här hittar du den.

4. Enhörning Powerbank

Älskar du enhörningar eller vet någon annan som gör det? Du kan ta med den överallt och ladda din mobil när batteriet sviker. Denna sötis finns att köpa här.

5. Mobilhållaren

Denna vill man placera ut lite överallt i hemmet. När du lagar mat, diskar, åker bil, viker tvätt och så vidare. Placera ut denna hållare och kolla på ditt favoritprogram medan du gör andra saker. Vi älskar den och här blir den din för 49 kronor.

6. Vantar att peka med

Dessa är perfekta om du är ute i kylan och inte vill ta av dina handskar. Blir dina för 99 kronor här och finns i olika färger.

7. Sofistikerade mobilskal

Tycker du om lite mer diskreta mobilskal är dessa svart vita så snygga. Det från By Malene Birger finns här. Sedan finns skalet från Dagmar här för 299 kronor.

8. Tassel med mobilladdare

Så smart för dig som lätt tappar bort din USB-laddare. Denna kan du smidigt fästa i väskan eller nyckelknippan. Här finns den för 149 kronor.

9. Snap fjärrkontroll

Denna låter dig vara med på gruppbilden med ett enkelt tryck. Ladda ner en app och du är redo. Här finns denna smarta uppfinning.

10. Hemlig agent hörlurar

Känner du för att se lite hemlig ut är dessa hörlurar perfekta för dig. Alla tror att du har fullt upp med att jobba som vakt medan du egentligen lyssnar på musik. De blir dina här för 99 kronor.

11. Lyssna på musik i duschen

Tycker du om att lyssna på musik när du står i duschen är denna högtalare perfekt med bluetooth och den är vattentät. Här blir den din.

12. Minifläkten

Brukar du ofta känna dig varm? Denna minifläkt kan du köpa här för 19 kronor och något som du alltid kan ha med dig i väskan. 

13. Detaljer till mobilen

Känner du att din mobil ofta är smutsig men är osäker på hur du ska rengöra den så är dessa våtservetter anpassade för Iphone perfekta och finns här. Eller spana in denna skyddande plast som ger illusionen av att den är sprucken, kan bli ett roligt prank.

14. Skal till Iphone Dagmar


Sugen på ett nytt skal med lite mer färg inför våren? Dessa från Dagmar är så fina och finns i både gult här och vitt här här för 295 kronor.

För att spana in fler sjukt roliga tillbehör till mobilen så kolla in här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!