18 onödiga saker – du inte visste att du ville ha

Många gånger vill man ha något, trots att man egentligen inte behöver dem. Här är just sådana onödiga saker, som är både praktiska och roliga – du bara måste ha dem!


Unna dig en rolig pryl eller två. Vissa underlättar livet lite, och andra är bara skojiga att ha. 

1. Ladda och lyssna samtidigt

När Apple bestämde sig för att ta bort hörlursingången uppkom istället ett lyxproblem. Hur skulle man nu kunna ladda telefonen och prata i telefon samtidigt, eller lyssna på musik?

För att göra det krävs en adapter som den här. Just nu kan du fynda den riktigt billigt här. Men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat!

2. T-shirt med katt i 3D

Älskar du katter, eller känner du någon som gör det? Då är någon av de här t-shirtarna värd ett klick hem. En enkel tröja med ett verklighetstroget 3D-tryck av en söt katt.

3. Ljusslinga med rörelsesensor

Hur lyxigt låter det inte med en ljusslinga som tänds när du rör på dig? Tänk dig att ha den under sängen, i trappen, badrummet eller i barnens rum.

Den här ljusslingan finns i olika längder, så du kan enkelt välja det som passar dig. Du kan även ställa in hur länge du vill att de ska lysa när de blivit aktiverade av rörelse. Kolla in dem här

4. Tandborste av bambu

Visste du att plastkonsumtionen är sjukt stor? Tänk på hur mycket plast du använder i vardagen, som tandborsten, plastpåsar eller matlådor till exempel. Att undvika plast helt är nästan omöjligt, men du kan åtminstone minska på din användning lite grann med den här tandborsten i bambu

Den här tandborsten är alltså miljövänlig! Du kan klicka hem 4- eller 6-pack riktigt billigt här.

5. Färgglatt set till köket 


Liva upp köket med härliga köksredskap i din favoritfärg. Kolla in setet här.

6. Ljusslinga med klädnypor

Höj mysfaktorn i ditt hem med den här häftiga ljusslingan! Den har klädnypor och lampor på samma gång, så du kan enkelt hänga upp bilder eller liknande.

7. Korgar i roséguld

Med den här grymma dealen får du korgar i trendigt roséguld. Perfekt för att förvara smink, borstar, bestick eller egentligen vad som helst! Valet är ditt. 

8. Fodral till din Mac

Skydda din kära Macdator på ett snyggt sätt – i de här marmorskalen. De finns i fem olika färger och till olika typer av datorer. 

9. Istället för plastfolie

Glöm matlådor och plastfolie. Här får du stretchiga "lock" som går att använda till allt från kastruller till glas. Finns att köpa i flerpack.

10. Enfärgade solglasögon

Perfekt läge att inhandla ett par häftiga solisar nu, innan våren! Här är par med bågar och glas i samma färg. Finns i flera olika färger.

11. Förvaringsställ

Förvara saker som pennor, sminkborstar, tandborstar eller vad du vill i det här coola förvaringsstället. Du hittar dem här.

12. En låda för dina klockor

Fina klockor bör förvaras i stil. Den här lådan finns i olika storlekar, och låter dig visa upp dina klockor på ett snyggt sätt samtidigt som du skyddar dem från damm och smuts. Perfekt att ha på hallbordet till exempel. 

13. Borsthandske till djur

Borsta din fluffiga vän samtidigt som du klappar hen! Passar både långhåriga hundar eller katter, och kan även användas i badet. Kolla in den smarta borsten här – från 69 spänn.

14. Locka håret utan värme

Med de här små grejerna kan du locka håret över natten. Du sover helt enkelt med dem och slipper slita på håret med värmen från en plattång eller liknande. Läs mer om dem här.

15. Till den som älskar Lego

I de här formarna kan du göra isbitar, chokladfigurer eller vad du nu hittar på. Perfekt till barnkalaset eller den person som bara älskar Lego

16. Smart påsklämma

Det här kan vara en av de smartaste påsklämmorna vi någonsin sett! Du klämmer alltså fast den på påsen, men kan ändå hälla ut innehållet genom pipen. Påsens innehåll hålls ändå fräscht.

17. Örtskalare

Här är en praktisk örtskalare – grymt bra för den som älskar att stå i köket, eller helt enkelt använder massa örter. Skalaren har åtta olika hål, och passar allting från grönkål till timjan. Välj vilken färg du vill ha här.

18. Laddningsplatta till telefon

Glöm trassliga sladdar och borttappade laddare – nu kan du ladda telefonen genom att bara lägga den på en platta.

Bekvämt att ha på skriv- eller nattduksbordet till exempel. Här hittar du laddningsplattan billigt – fungerar för alla nyare telefoner, men finns också en Qi-mottagare om du har en äldre telefon.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!