9 skönhetsprodukter till årets trender
9 produkter du inte får missa för att lyckas med årets skönhetstrender.

2018 skönhetstrender – här är produkterna du behöver

Glansiga läppar, skarpa ögonskuggor och grafiska naglar. Årets trender liknar inte förra året men känns så rätt. Här är 9 produkter du inte får missa för att lyckas med varje trend.


Bland annat handlade förra året om skarpa linjer på läpparna i mörka färger. I år ska du satsa på naturliga glansiga läppar. Spana in 9 produkter som får dig att följa skönhetstrenderna 2018. 

1. Läppglanset

Det är återigen trendigt med glänsande läppar. Förra året var det främst matta läppar som gällde men nu, ju mer glans desto bättre. Detta från Clarins toppar listorna och finns i både mörka och ljusa nyanser här.

2. Ögonskugga med bred pensel

I år är det mer färger som gäller, gärna en skarp osuddad linje. Då är denna palett från Makeup revolution perfekt då den innehåller många färger, här blir den din för det grymma priset 104 kronor.

3. Grafiska naglar

I år är det geometriska former eller enkla streck på naglarna som gäller. Minimalistiska naglar är alltså det du ska satsa på. Spana in dessa nagellack från O.P.I som är kända för att sitta bra. 

4. Highlighter i guldig nyans

Trenden med att maxa med highlighter hänger kvar även i år och en guldig nyans är det allra hetaste. Denna från Lancome är flytande och den perfekta guldiga nyansen. Här blir den din för 268 kronor.

5. Utsuddade läppar

Den andra läpptrenden som slår stort är utsuddade läppar. Förra året var det skarpa kanter med läppenna och starka färger. Nu är det mer naturligt som gäller. Spana in detta från YSL för bäst pris här.

6. Glitter runt ögonen


En annan trend vi ser mycket av är glitter runt ögonen. I form av en eyeliner eller glittriga stenar att placera runt ögonen och det är något som verkligen lyfter din look. Spana in denna penna från Isadora här.

7. Återfukta i mängder

Var inte rädd för att använda dina produkter, ett naturligt återfuktat ansikte är vad som gäller. Spana in detta serum från Estée Lauder som är något dyrare men också ett av de bästa på marknaden. Eller detta från Lumene som blir ditt för 172 kronor här.

8. Fylliga fransar

Naturlig makeup med fylliga fransar är helt rätt att satsa på i vår. Spana in dessa fransar från Sweed lashes här för 119 kronor.

9. Blommiga dofter

I vår ska du satsa på blommiga dofter till exempel denna Sorbetto Rosso från Escada här, eller den nya doften från Gucci, Bloom som finns här.

För fler heta skönhetsprodukter, spana in här.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!