15 skönhetsprodukter – som du kan fynda grymt billigt just nu

Det här är chansen för alla beautyjunkies. Ett skönhetsintresse kan få plånboken att gråta om du inte har koll på alla grymma erbjudanden och nedsatta priser. Här är det du inte får missa.


Många har ett stort intresse för skönhet och smink. Utnyttja de grymt nedsatta priserna och erbjudandena som finns just nu – så sparar du några slantar. 

1. Fem stylingverktyg i ett

Det här är den enda locktången du behöver. Du får alltså fem olika verktyg i ett redskap! Ibland vill man ha ett stort hollywoodsvall, och ibland vill man ha mindre och tajtare lockar. Då är den här stylern från Poze perfekt.

Det bästa av allt är att du sparar plats hemma, istället för att ha fem olika klumpiga locktänger kan du ha allt i ett. Här hittar du den nedsatt till halva priset.

2. Olaplex

Olaplex är hårprodukten som många säger ha räddat deras hår. Det är en behandling du kan göra hemma, ungefär en gång i veckan, för extra slitet hår kan det till och med fungera bäst över natten. 

Du hittar den billigast hos Lyko. Vanligtvis kan Olaplex vara ganska dyrt, men just nu kan du klicka hem det till kanonpris. 

3. Parfym från Ariana Grande

Den här parfymen har en ungdomlig och fräsch doft, inspirerad av Ariana Grande själv – varm, passionerad och älskvärd ung kvinna som inte är för komplicerad, står det i parfymens beskrivning. Klicka hem den 35 procent billigare här.

4. Brun utan sol-favoriten

Vill du vara brun och fräsch, men har inte möjlighet till sol eller avstår från det? Då bör du verkligen prova Cocoa Browns 1 Hour Tan

Den är riktigt populär bland influencers, men också för att den är så sjukt billig. Kolla in den här.

5. Maybelline Age Rewind

Det här är en favoritconcealer för många – den täcker allt från mörka ringar till finnar, och är lätt att blanda ut i den övriga basen. Fynda den här under hundralappen.

6. Ansiktsmasker

Unna dig inte bara en ansiktsmask – nu kan du få hela sex stycken små för bara 299 kronor. Peter Thomas Roth är känd för sin grymma hudvård, och detta är ingen undantag. 

7. Stort doftljus från Yankee Candle

Förfina ditt hem med en härlig doft. Ljus från Yankee Candle är riktigt populärt, men blir ofta ganska dyrt. Här hittar du vaniljdoften i flera olika storlekar till reapris. Okej, det är ingen bokstavligt talat skönhetsprodukt, men vi tycker att det räknas in ändå. 

Det bästa kapet blir definitivt den största storleken för bara 263 kronor.

8. Wet Brush


Reda ut håret med en bra hårborste. Den här kommer från HH Simonsen, och är en riktig succé för att reda ut tovigt hår på ett skonsamt sätt.

Hårborsten kan tack vare sin design användas i både blött och torrt hår utan problem. Kan även användas på hårförlängningar eller peruker. Finns i sex olika färger hos Lyko

9. Amazing Angles Contourkit

Maxa din makeup med en grym contour. Det här contourkitet från ELF är inte bara sjukt billigt vanligtvis, utan är dessutom nedsatt i pris just nu.

Den syntetiska borsten som kommer med är en bonus som kommer med, en favorit bland många amerikanska youtubers.

10. Veganskt läppbalsam

Den här dealen får du inte missa! Speciellt inte om du värderar veganskt smink och cruelty free-produkter. Hurraws läppbalsam finns just nu att fynda. Du kan välja mellan 21 olika formulas och dofter

11. Beauty Styler från Veet

Underlätta din rakning eller ögonbrynsunderhållning med den här lilla Beauty Stylern. Det är alltså en precisionstrimmer som går att använda till både ansikte och känsliga områden på kroppen. Du kan läsa mer om den här – på rea just nu. 

12. 30 läppstift från NYX

Det här är den absolut bästa grejen för alla beautyjunkies – fungerar också bra som present till någon.

Det är alltså hela 30 stycken miniläppstift från NYX, i alla färger du kan tänka dig. Klicka hem för bara 699 kronor hos Lyko.

13. Palett från NYX

Här är ännu en favorit från NYX. En palett med 15 skuggor – för alla ändamål som strobing, contour, ögon och bryn. Influencern Thomas Sekelius älskade till exempel den här palettens highlighter!

14. Lyxiga ljus från WoodWick

Har du någonsin drömt om en mysig brasa hemma? Med de här ljusen från WoodWick kommer du riktigt nära, ljudet av dem låter åtminstone som en sprakande brasa. 

De kommer i snygga glasbehållare med trälock, och är tillverkade av sojabönor och naturligt vax. Kolla in dofterna här. Just nu sparar du 30 procent.

15. Marc Jacobs Daisy White

Med den här söta doften har du en perfekt vår- eller sommarparfym. Fräsch och feminin med bär och blommiga noter. Du hittar den billigast här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!